Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Jelek, amikből megtudhatod, ha a pasid csak pótléknak tart!

Jelek, amikből megtudhatod, ha a pasid csak pótléknak tart!

Mindegy, hogy ki mondta ki, hogy vége, egy szakítás sosem könnyű dolog, hiszen egy veszteségélmény. Ezt a veszteséget pedig mindenki másképp dolgozza fel. Bizony még a férfiak is. Vannak, akik hetekig, hónapokig nem ismerkednek senkivel, míg mások már másnap visszatérnek a vadászmezőre.

Ez utóbbiaknál gyakran megesik, hogy az új lányt csak pótléknak tartják, akit arra használnak fel, hogy kitöltse az űrt, melyet a valódi szerelem hagyott maga után.

 

De mik azok az intő jelek, amiknél érdemes figyelned, hogy ez a fiú bizony csak pótléknak használ?

Ha az exéről beszél

Jó, persze…egyértelműnek tűnhet, hogy ha az újdonsült pasid az exéről beszél, akkor még odavan érte. De ez nem biztos. A lényeg ugyanis azon van, hogyan beszél róla. Ha magától nem hozza fel, de ha kérdezed és szívesen, de semlegesen beszél róla, akkor nincs mitől tartanod. Viszont ha folyton felemlegeti a lányt, vagy ha dühösen beszél róla és szidalmazza őt, az gyanús lehet.

Ha nem beszél róla

Ami volt, elmúlt. Ez valóban így van és tényleg semmi értelme bárkinek is az exét belerángatni az új kapcsolatba, hiszen az csak rólatok szól. Viszont óhatatlan, hogy egy-egy szituációban szóba ne kerüljön a volt kedves. Viszont ha az új párod kerüli még a nevének a kimondását is, zavarba jön, mikor a lány szóba kerül vagy nagyon tereli az exével kapcsolatos témát, joggal gondolhatod, hogy még nincsen túl rajta.

Fotó: psychicemilywest.com

Ha nem tervez veled

Mi, lányok hajlamosak vagyunk már egy hónap együttlét után is az álomesküvőt tervezni, de ha a pasid még nem tart itt, azért nem kell neki ajtót mutatni. Viszont, ha te mondjuk már a közös nyaralást tervezgeted, amire ő csak annyit mond, hogy majd beszélünk róla, akkor az ilyen és az ehhez hasonló megnyilvánulások bizony okot adhatnak a gyanakodásra.

Ha a volt barátnőjéhez hasonlítgat

Emberi tulajdonság a dolgok összehasonlítgatása. Biztosan te is mérlegre helyezted már a jelenlegi és a régi szerelmedet, akár külső vagy belső tulajdonság, akár egy-egy helyzetre adott reakciója alapján. Hidd el, a pasid is hasonlóan tesz. Ezzel addig nincs is gond, amíg nem hányja minden egyes alkalommal a szemedre, hogy az exe bezzeg ezt nem így csinálta, a volt csaja ebben is jobb volt nálad. Ha túl sokszor vagy a volt barátnőhöz hasonlítva, akkor valószínű, hogy csak az ő pótléka vagy.

Fotó: netdoktor.hu

Ha nem nyit feléd

Vannak fiúk, akik nehezen nyílnak meg vagy zárkózottak, és ezzel semmi gond sincsen, hiszen őket így szeretjük. De mikor azt látod, hogy a haverjaival felszabadultan viselkedik és még az az osztálytársa is jobban képben van a lelki életével, akivel csak angolra járnak együtt, akkor nem vetünk rád követ, ha felmerül benned a gondolat, hogy ez a srác bizony nem szeretné, hogy igazán mélyen megismerd őt.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share