Ezt nézed:  / Hírek / Pályázatok / Jelentkezzetek és nyerjetek a Határtalanul nyári vetélkedőjén!

Jelentkezzetek és nyerjetek a Határtalanul nyári vetélkedőjén!

Vegyetek részt ti is a Nagy Nyári Határtalanul vetélkedőn! Most minden diák, külhoniak és anyaországiak egyaránt próbára tehetik tudásukat. Ahogyan megtették ezt a Középsulisok is! 

Töltsétek ki az elődöntő tesztjét augusztus 31-ig, akár többször is!

KATTINTSATOK IDE ÉS KEZDJÉTEK!

A kérdéseket nagy tudásanyagot tartalmazó, sok témakört felölelő, részben képekkel illusztrált kérdéssorból választja véletlenszerűen a rendszer. Összesen 30 feladatot kell megoldani 25 perc alatt! A tesztet többször is ki lehet tölteni, a kérdések véletlenszerűen váltakoznak. A helyes válaszok száma és a teszt kitöltésére fordított idő alapján alakul ki az elődöntő sorrendje, melyből a legjobbak a döntőbe jutnak!

 

A játékosok legjobb eredményeit régiónként értékeljük. Egy csapatnéven vagy osztálynéven több diák is játszhat, tehát tudnak az osztályok tagjai, barátok egymással kommunikálni.

A döntőt virtuálisan rendezzük meg, ahol a régiók első helyezettjei játékos vetélkedőben mérik össze tudásukat, erre előzetesen lehet készülni.

A régiók legjobbjai 300 ezer forint összértékű nyereményeket vihetnek haza.

Ebben lesznek ösztöndíjak és tanulást segítő eszközök is. Ezen kívül a száz legjobb kitöltő mind Határtalanul ajándékcsomagot kap.

Forrás: Határtalanul

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share