Ezt nézed:  / Hírek / Sport / Zsebpénz / Jó munkához idő és jó eszköz kell! – Érd el céljaid a legjobb felszereléssel!

Jó munkához idő és jó eszköz kell! – Érd el céljaid a legjobb felszereléssel!


Gondolkoztál már azon, hogy mi lenne, ha a legjobb ütővel teniszezhetnél, a legjobb hegedűn gyakorolhatnál vagy éppen a legjobb dresszekben úszhatnál? A tehetség nem minden, támogatás és megfelelő felszerelés is szükséges ahhoz, hogy a legjobb formáddal kápráztathasd el saját magad, az edződ és a versenybírákat is. A MOL Tehetségtámogató Programja ebben segít neked.

Ahogy a festő sem festhet ecset nélkül, úgy minden sport, művészeti vagy zenei tevékenység is igényli a maga professzionális felszerelését. Ne hagyj fel szenvedélyeddel csupán az anyagi gondok miatt! A MOL Tehetség Támogató Programjával évente beadhatod pályázatod, és igényelheted a tevékenységednek megfelelő felszerelést. Sőt, nem csupán dologi támogatásban lehet részed, de akár az edzőtáborok és utazások árának terhét is levehetik a válladról.

Az Új Európa Alapítvány által létrehozott támogatási program évente meghirdetett pályázatán a már bizonyított sportoló-, művész- vagy tudományos téren munkálkodó 10-18 év közötti ifjú reménységek nyújthatják be kérelmüket.

uj europa alapitvany640

 

A program indulása óta több mint 3500 fiatal részesült a támogatásban, közel 400 millió forint került kiosztásra. Korábbi cikkeinkben bemutattuk nektek minden idők 6. legfiatalabb sakkmestere címet viselő Rapport Ricsit, illetve Márton Annát, aki 2015-ben második alkalommal nyert junior Európa-bajnoki címet kardvívásban, most pedig Sztankovics Anna, többszörös magyar bajnok úszó történetét ismerhetitek meg.

annajo

„A versenyúszásnál az egyik legfontosabb tényező az úszódressz minősége. A szakértők és a tapasztalataim is alátámasztják, hogy a dresszek víztaszító hatása az első 2-3-4 alkalom után már csökken, ami nagyban befolyásolja a teljesítményt. A MOL Tehetségtámogató Programjának hála, a versenyeken és az edzéseken is mindig biztosított a megfelelő felszerelés, amely így hozzásegít ahhoz, hogy mindig a maximumot hozhassam ki magamból – mondta el Anna a Középsuli.hu-nak. – Különösen jó érzéssel tölt el, hogy a Program a tavaszi sportágválasztó rendezvényeken is gondol rám, ahol a színpadon állva oszthatom meg történetem másokkal, és győzhetem meg őket arról: az úszás a legjobb sportok egyike!”