Jó tanácsok rossz időre, avagy tippek, mit is csinálj ilyenkor!

Rovat

Megosztás

Terveztél egy programot, de esik az eső? Nem tudod mit csinálj, mert egész nap zuhogni fog? Hideg is van és utálsz fázni? Adunk pár tippet, hogyan ússz meg jól egy esős napot!

OLVASS KÖNYVET

Fotó: Pinterest

Talán a legjobb, amit tehetsz, hogy olvasol. Készíts be egy forrócsokit vagy egy kávét és vedd elő azt a könyvet, amit már rég ki akartál olvasni, csak nem volt rá időd. Hidd el, nincs is jobb annál, mikor kicsit elengedheted magad és kizárhatod a kinti világot.

ÉNEKELJ AZ ESŐBEN

Fotó: Pinterest

Ez a tipp azoknak szól, akik ilyenkor sem bírnak a fenekükön maradni és mindenképp ki akarnak mozdulni otthonról. Ha már eldöntötted, miért ne vidd véghez? Jól öltözz fel és menj ki táncolni vagy énekelni egyet az esőben! Csak meg ne lássanak mások! Hajrá!

NÉZD VÉGIG AZ ABLAKBÓL

Fotó: Pinterest

Nincs is megnyugtatóbb, mikor bent vagyunk a meleg lakásban és kibámulhatunk az ablakon, ahol nagy vihar dúl. Megnyugtató, mégis félelmetes látvány látni a villámokat és hallani a dörgést. Azonban mégis van benne valami … meghitt. Próbáld ki!

TARTS „ÉN IDŐT” ÉS DOBJ FEL EGY MASZKOT

Fotó: Pinterest

Egyedül vagy otthon és már rég volt így? Használd ki! Tegyél fel egy szépítő pakolást és élvezd a nyugalmat. Tegyél be egy nyugtató zenét és engedd el magad!

NYUGTATÓ FÜRDŐ

Fotó: Pinterest

Akár a maszkban, akár nélküle, egy kis levendulás meleg fürdőzés kinek ne esne jól? Akár olvashatsz is közben, így még jobban megadod a módját!

FILMNÉZÉS

Fotó: Pinterest

Nincs is annál jobb, mikor a kedvenc sorozatod vagy filmed nézed és közben popcorn-t majszolsz. Élvezd ki minden pillanatát! Akár nézz végig egy évadot. Hidd el, nincs is jobb, mint lustulni és filmezni!

És míg elolvastad cikkünket, lehet ki is derült a nap! De ha nem… a tippek fent!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta