Jól gondold meg, mit kívánsz a szexben! – interjú

Rovat

Megosztás

A szexben mindenkinek vannak nyíltabb, esetenként titkosabb vágyai. Mit szeretnénk a párunktól, esetleg azt nem is a párunktól szeretnénk? Erősebben, gyengédebben, izgalmasabban, vadabban… Egy lány arról mesélt nekünk, mikor a kialakult vágyai teljesültek – de nem teljesen olyan volt a saját reakciója, mint amire számított.

Hol is kezdődött az elégedetlenség?

Együtt voltam egy fiúval már egy ideje. Barátságból lett szerelem volt a miénk, sokat beszélgettünk, mielőtt összejöttünk. Aztán kiderült, hogy az ágyban valahogyan mások az igényeink. A barátom munkanapokon nem nagyon szeretett szexelni, mert fáradt volt. Hétvégente is inkább szombaton, mert hiszen vasárnap már a munka miatt izgulunk! És maga a szombati szex is, hát… Nem mondom, hogy pörgős lett volna.

Ez nem tűnik kielégítő szexuális életnek.

Hát nem volt az. Persze, én szeretem a szeretkezést, mikor finoman, lassan történik minden, de hogy csak ez legyen?! Én egyre jobban be voltam indulva, és hiába mondtam neki, hogy ezen sürgősen változtassunk, nem akarta megérteni. Aztán arra jutottam, hogy neki egyszerűen kevesebb igénye van erre, mint nekem – viszont ha ez így van, akkor semmi keresnivalónk egymás mellett.

Rögtön szakítottál vele?

Ááá, dehogy. Csak akkor, mikor azt vettem észre magamon, hogy az utcán már a szememmel vetkőztetem a fiúkat. Soha nem fordult még velem elő ilyen. Nem gondoltam, hogy ennyire nagy vágyaim lennének e téren. Bár lehet, hogy csak a szex megvonása volt rám ilyen hatással. 😀 Lényeg a lényeg, egyszerűen arra vágytam, hogy valaki jól elrendezzen. Vadul, férfiasan.

Szóval vége lett a kapcsolatnak…

Igen, vége lett. Aztán elmentem bulizni a barátnőimmel. Kicsit berúgtunk, táncoltunk önfeledten. És azt vettem észre, hogy őrült módon pörgök egy fiúval, akinek a torkomban van a nyelve, és imádom, amit csinál! Simogatta mindenemet, majd megőrültem. Legszívesebben már ott félrehúztam volna egy sarokba.

Delena-sex-big

Nem tetted?

Nem. Másnap rám írt, hogy na, akkor mikor randizunk? Két nappal későbbre meg is beszéltük a találkozót. Fura volt, hogy tudtam, én most szexelni megyek!

És a randi?

Hát, én ilyen gyorsan még nem ettem meg a vacsimat. 😀 Felmentünk hozzá, de a lakásban körbevezetésre már nem volt idő – egymásnak estünk ott, a nappaliban. Megkaptam, amire vágytam.

Ott aludtál nála?

Bizony. És másnap alig tudtam felkelni. Ugyanis a partnerem éjszaka ötször felkeltett, és nem tudott betelni a dologgal. Szexeltünk a lakásban mindenhol, minden pozícióban, semmi finomkodás, semmi szerelem. Hát, én senkinek nem kívánom azt a másnapot. Se menni, se ülni nem tudtam, mindenem fájt, és mindezek mellett iszonyat fáradt voltam. Hatalmas kék, lila foltok voltak a testemen mindenhol. Két hétig nem mertem rövid nadrágot, vagy rövid ujjú pólót felvenni. Úgy néztem ki, mint akit megvertek!

Spencer-and-toby-sex

De azért jó volt?

Persze, jó volt, hogy megtörtént, így visszatekintve. De jól gondoljátok meg, hogy mit kívántok ezen a téren, mert ha teljes mértékben teljesül, még az is lehet, hogy nagyon meg fogtok lepődni!

Jól gondold meg, mit kívánsz a szexben!
Neked voltak már olyan vágyaid, amik teljesültek, és megijedtél tőlük?

Kép: static.filmtekercs.hu/2013/07/villamos-2.jpg, vignette3.wikia.nocookie.net/degrassi/images/f/f2/Delena-sex-big.gif/revision/latest?cb=20140108003310

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta