Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Jótékonykodj a ballagásodon!

Jótékonykodj a ballagásodon!

A ballagás már a nyakunkon van, a forgatókönyv jól ismert: dalok, könnyek, ajándékok. De mi lenne, ha idén kicsit másképp lenne? Jótékonykodj és segíts a fogyatékkal élőkön! A döntés a te kezedben van!

A ballagás a gimnáziumi évek lezárásának egy szép és tradicionális ceremóniája, amikor  a diákok búcsút vesznek iskolájuktól, tanáraiktól és bizakodva lépnek ki a nagybetűs életbe. A kapuban máris ölelések és ajándékhalmok, virágcsokrok özöne várja őket. Most itt a lehetőség, hogy bizonyítsd érett vagy és megtedd egyik első felnőtt gesztusodat. Jótékonykodj a ballagásodon és mondj le  egy csokor áráról valaki másnak a javára, akinek nagyobb szüksége van rá!

A KézenFogva Alapítvány innovatív kezdeményezése, a Kézenfogva Ballagunk nevet kapta. A jótékonysági akció lényege, hogy felhívást intéz a ballagókhoz és azok családjaihoz, arra kérve őket, hogy támogassák a fogyatékkal élőket. Ahelyett, hogy súlyos tízezreket ölnének plüssjátékok, gravírozott tollak, virágok és ékszerek megvásárlásába, az elkölteni kívánt összeget rászorulók megsegítésére is költhetik.

A KézenFogva Alapítvány akciójáról tájékozódj az alapítvány honlapján!

 

Kézenfogva
Te szívesen támogatnád ezt az ügyet?

Képek: pexels

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share