Juli kedvenc pillanatai a Középsuli érettségin!

Rovat

Megosztás

A Középsuli érettségi egy rendkívül nagy és sorsfordító rész volt a sorozat történetében. Voltak például nehezítő körülmények, mint a maszk vagy a távolságtartás, de Juli mégis rendkívül szerette és élvezte a forgatást. Eláruljuk, hogy miért!

Juli elmesélte nekünk, melyek voltak a kedvenc pillanatai, mi az, amit viccesebbnek tartott és, hogy melyik jelenet volt a kedvence! Ti ezekre tippeltetek volna?

1.

A forgatás tényleg szinte minden pillanatát imádtam! Kezdeném talán azzal, hogy mennyire jó volt látni a többieket. Amikor elkezdtük a forgatást mindenki beült és átbeszéltük a napot. Nagy örömmel töltött el, hogy végre megint itt lehetek, együtt a csapattal.

2.

Volt egy nagyon vicces jelenetem, amit igazából élvezettel játszottam el. Ez az, amikor Krisztosz bá’-t ugráltatom az ablakhoz, hogy csukja be, meg nyissa ki. Nagyon vicces volt, de volt, amikor tényleg megijedtem úgy rám dörmögött…hiszen többször vettük fel. 🙂 Ez lett a kedvencem!

3.

Szintén egy nagyon vicces pillanat volt, amikor Bende és Olivér elkezdtek hülyéskedni a maszkkal. Ahogyan Bende korábban, a Rozival forgatott jelenet közben is viccelődött, milyen is lehet maszkon keresztül “csókolózni”.

4.

Legvégül pedig, nagyon boldognak érzem magam, hogy Győrfi Pállal forgathattam! Még jelenetem is lehetett vele. Nagyon közvetlen és jó fej ember, élmény volt vele a munka.

Láttátok már az új részt, ahol Barbiék kibeszélik az érettségin történteket? Ha nem, akkor kattintsatok ide!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta