Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Juli még életében nem látta a Reszkessetek betörőket!

Juli még életében nem látta a Reszkessetek betörőket!

2016. december 24. /szombat/

Arra voltunk kíváncsiak a karácsonyi hangulatra hangolódva, hogy vajon mit gondolnak a mi szeretett szereplőink a Reszkessetek betörőkről, az RTL Klub által magyar hagyománnyá vált filmről. Kiderült, hogy volt olyan, aki még életében nem látta ezt a filmet szereplőink közül. Ő Juli.

“Noha azt mondják, nincs karácsony Reszkessetek betörők nélkül, én még nem láttam egyik részt sem. Tudom, szégyen. Bár minden évben hallom, hogy éjjel-nappal ez megy a TV-ben, mégsem vitt eddig rá a lélek, hogy megnézzem. Hallottam róla jót és rosszat is, de majd csak a saját szememnek fogok hinni. Tervezem megnézni majd egyszer, lehet idén eljutok odáig.”

– meséli a Középsuli sorozat ismert lány.

Juli

A többieknek van fogalmuk róla, nagyon is, mi is ez a film, ők el is mondták véleményüket róla.

Barbi nagyon hasonlítani tudja ezt a hagyományt egy hús-vér magyar hagyományhoz.

Barbi4

“Nem tudom megunni azt a filmet! Egyszerűen Kevin nélkül nincs karácsony. Ez nekem olyan rituálé, mint az, hogy október 23-án megnézem a Szabadság szerelem című filmet. Azt szeretném, ha Macaulay Culkin így maradna meg nekem és a fiatalabb generációnak is mint az az édes, jófej gyerek, nem pedig úgy, mint amilyen lett felnőtt korára.”

– magyarázza a színésznő.

Bendééknél ez a hagyomány az egész családot körbejárja, és együtt tekintik meg Kevin kalandjait a betörőkkel.

Bende_szemelyes

“Megszokott, hogy karácsonykor a család közösen elkészíti az évenként változó vacsoramenüt , majd, amikor eljön az ideje, bekapcsoljuk a TV-t és a betörők öldöklésének látványa közben hangos röhögések mellett elfogyasztjuk azt. Nálunk ez hozzátartozik a karácsonyi hangulat meglétéhez, csak úgy, mint a fa, az ajándék és a szeretet, ami ilyenkor körbelengi a házat.”

– meséli boldogan a macsót alakító tizenhét éves fiú.

Korinna1

“A kedvenc jelenetem az a rész, amikor beteszi azt a filmrészletet, hogy így ijessze el a betörőket.”

– meséli egy másik szereplőnk, Korinna.

Dominikéknál pedig a Reszkessetek betörők alatt egyszer még egy szülés is beindult.

dominik-fekvő-e1438397944522

“Vicces, aranyos, kedves a sztori és hiába kívülről fújom, a kedvenc filmem a Télapuval egyaránt. Elég poénos. Az öcsém 2001. december 25-én született, és az édesanyám pont a Reszkessetek betörőket nézte, mikor beindult nála a szülés.”

– meséli a fiatal srác.

Eszti nem tudná elképzelni az életét a film nélkül, habár nem olyan típus, aki szeret egy filmet többször megnézni.

Eszti1

“Mindig olyan rossz, amikor szóba jön a Reszkessetek betörők bármilyen körben, és mindenki lefújogatja, és rosszul van tőle. Valószínűleg azért, mert már ebben nőttem fel, de nekem hozzátartozik a karácsonyhoz a Reszkessetek betörők. Mint, mondjuk, a Grincs, ugyan ezt gondolom róla. Tudni kell, hogy nem vagyok hajlandó egy filmet egynél többször megnézni, viszont ezekkel más a helyzet. Imádom Kevint, nagyon-nagyon édes kölyök, és mikor kicsi voltam, én is mindig ilyen nagy kalandokról álmodoztam, hogy de jó lenne ha. Ahányszor megnézem, annyiszor nevetem magam könnyesre a béna betörőkön, imádom.”

– magyarázza a lány.

Zsófiékkal is megtörtént már a betörés esete, ő úgy gondolja, talán ez is hatott rá abban, hogy szeresse ezt a filmet.

Zsófi

“Mondhatni a Reszkessetek betörők gyermekkorom egyik kedvenc filmje. Emlékszem, minden karácsonykor annyira vártam, hogy leadják a TV-ben és megnézhessem minden évben újra és újra. Ellenben egyértelmű, hogy az első rész volt a favorit. Imádtam, ahogy a kis rosszcsont Kevin elbánt a betörőkkel. Kicsit magamra is emlékeztetett a dolog, ugyanis régen a mi házunkba is betörtek, ráadásul kétszer is. Ez szerintem egyfajta traumaként hatott rám, ugyanis azóta félek otthon egyedül. Kicsiként mindig azon gondolkodtam, hogy vajon én is így feltalálnám-e magam, mint Kevin. Valószínűleg nem, sőt lehet bepánikolnék. De egy ilyen helyzetben, végülis, ki nem. Szerencsére a mi esetünkben a betörés akkor történt, amikor nem voltunk otthon. Amúgy, így idősebb fejjel rájöttem, hogy a filmnek nem sok valóságalapja lehet, de akkor is mindig jó érzésekkel gondolok vissza rá, és még a mai napig meg tud nevettetni.”

– meséli a lány.

Reszkessetek betörők: Szeretni vagy sem?
Te szereted a Reszkessetek betörőket?