Juli szerint össze kéne fogniuk Barbival Rozi ellen

Rovat

Megosztás

Középsuli-sorozatunk Juliját kérdeztünk arról, hogy szerinte hogyan kellene folytatódnia karaktere történetének az elkövetkezendő tíz részben. Juli kétféle változatot is leírt nekünk, egyik pedig izgalmasabb a másiknál. 

Abban szerintem egyetérthetünk, hogy az én karakterem a legnegatívabb az egész sorozatban. Nem könnyű eljátszani, de a sok negatív kommentből és üzenetből azt szűröm le, hogy csak sikerül jól eljátszanom. Viszont a következő, mondjuk tíz részben egy kicsit máshogy alakítanám Juli karakterének a sorsát. Sok kommentelő írja, hogy milyen jó lenne, ha Dominiknak végre szabad utat engednék, és nem lennék vele ilyen keményszívű. Kicsit már én is unom ezt a sok visszautasítást felé, mert megsajnáltam. Szerintem sokkal izgalmasabb lenne egy olyan változtatás, ha mondjuk Dominik a sok próbálkozása után feladná a reményt, hogy valaha is az övé lesz a lány, és, mivel ez fel fog tűnni Julinak, így már is jobban érdeklődne Dominik iránt. Tudom, ez nagy fordulat lenne a sorozat és a karakterem szempontjából is, de egyből izgalmasabb és színesebb lenne a dolog. Mivel a lányok és a nők nagy része ilyen, sőt a férfiak is ilyenek: hogyha valaki nem nagyon érdeklődik feléjük, akkor ez feltűnik nekik, és mindent megtesznek, hogy ez megváltozzon. Addig legalább egy kicsit leszállnék Bendéről is, és csak a Barbi-Bende-Rozi-szál menne tovább.

Juli_Dominik_kozepsuli

Eszembe jutott még egy olyan változás is, hogy mondjuk a Barbival való ősellenségeskedést kicsit félretéve megpróbálnánk együtt Rozit kiiktatni Bende mellől, hogy aztán csak ketten maradjunk versenyben. Szerintem ez is egy lehetséges opció lenne, nem mellesleg fordulatos és izgalmas is egyben. A nézőknek biztos tetszene, hogy végre egy kicsit összefognánk Barbival, ami még szintén soha nem történt meg, és egyesítenénk erőinket annak érdekében, hogy a nagy szerelmünk, Bende még véletlenül se kerüljön más kezére. Együtt, mivel két nagyon erős karakterről beszélek, biztosan sikerülne sok mindent elérni a fiúnál és megállítani a többi lányt, hogy még eszükbe se jusson megkaparintani a macsót, vagy a közelébe férkőzni. Nekem ennyi lenne a javaslatom a karakteremmel kapcsolatban, szerintem a nézőknek is tetszene ez a kisebb nagyobb változtatás.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,176RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta