Ezt nézed:  / Színes / Justin Bieber egy borzasztó ember?

Justin Bieber egy borzasztó ember?

Király Viktor állította Justin Bieber énekesről Várkonyi Andrea Micsoda nők! című műsorában 2016-ban, hogy Justin egy borzasztó ember. Még a Voice során volt egy lekezelő jelenet szemtanúja, amikor nagy szeretettel várták Justint, főként a kisebbek.

Mindenkinek csalódnia kellett, Justin olyat grimaszolt, amire Király Viktort kiakasztotta előadóként, hiszen ő úgy véli, hogy az ő szakmájukban a közönségből élnek a szakma résztvevői, és így nem bánthat egy énekes a közönségével.

 

De nemcsak neki van oka neheztelni az énekesre viselkedése miatt, de jó néhány olyan olyan híresség van még rajta kívül, akinek nem tetszett valami a srác viselkedésében.

Van egy érdekes sztori Taylor Swifttel is, ami nem is csoda, hiszen Justin volt barátnőjével, Selenával világraszóló legjobb barátnők már évek óta, úgyhogy a konfliktus innen származtatható: dalt írtak egymásról, nem éppen pozitív mondanivalóval a háttérben. De nem szabad elfelejteni azt a nyelvnyújtogatást sem, amit Taylor tett neki egy díjátadó backstage-ében.

 

De 2014-ben Michelle Obama is kiakadhatott a sztár viselkedése miatt, ugyanis még tanácsot is adott az édesanyjának, hogy hogyan is kellene megnevelni nagyra nőtt fiát.

“Ha egyet tanácsolhatnék, akkor az az lenne, hogy most legyen vele sokat, legyen szorosan az élete része. Ha én lennék az anyja, én ezt tenném. Sokat beszélgetnék vele, hogy lássam, mi jár a fejében, hogy ki van az életében, és ki nem része”

– mesélte egy interjúban a volt first lady.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share