Juttassuk Benjit a VOLT színpadára!

Rovat

Megosztás

Emlékeztek még Benjire, a tavalyi vendégszereplőnkre? Töretlen sikerrel menetel előre a 2014-es X-Faktor legjobb férfi előadója. A fiatal énekes 2016-os éve igen aktívra sikeredett; elballagott, leérettségizett és felvételt nyert a Budapesti Gazdasági Egyetemre, de zenei karrierjében is fontos pillanatokat élt meg. 

A nyár 10 legtöbbet játszott rádiós dala között és számos vidéki rádió mellett a könnyűzenét Benji az év elejét „A Dal 2016” Eurovíziós dalválogató mezőnyében kezdte, ahol egészen a középdöntőig menetelt. A dalválasztó show után megjelent „Filteres álmok” című dala, melyhez elkészült a második videoklipje is, melyet nem mellesleg a Középsuli sorozatunk operatőre készített. A dal szerepelt játszó országos rádiók is sokat forgatták. Az énekes az év végére is tartogatott meglepetést, ugyanis bemutatta új „Karcok” című dalát, mellyel bejutott „A Dal 2017” legjobb 30-as mezőnyébe.

IMG_6944

“Nagyon nagy öröm számomra, hogy egymásután két évben is jelen lehetek a dalválogatóban. Ahogy Caramel fogalmazott ez a műsor nem egy tehetségkutató, hanem egy tehetségmutató, mely nem csak az előadók tehetségéről szól. A Dal a dalok versenye, ahol az csak egy plusz lehetőség, hogy a győztes képviselheti Magyarországot a nemzetközi Eurovíziós megmérettetésen. A Dalban a legfontosabb számomra, hogy a legújabb dalom rögtön nagy közönség előtt mutathatom be és persze azonnal kiderül tetszik-e a közönségnek.”

– jegyzi meg Benji.

https://www.youtube.com/watch?v=0zfFJl_UnDg

 

Az énekes új „Karcok” című dala egy lírai dal, de készült hozzá egy egészen másvilágú feldolgozás is, mely Benji élő zenei oldalát mutatja meg. A zenekaros, pörgősebb változat egy igen színvonalas dal lett, melyre a „Dal Akusztik” versenyében erre a linkre kattintva tudsz szavazni.

DSC_0044-001

A szavazatodnak nem kisebb tétje van mint, hogy ha Benji és zenekara nyer akkor lehetőséget kap fellépni a Volt Fesztivál nulladik napján megrendezésre kerülő Petőfi Zenei Díj gáláján! Naponta tudsz szavazni január 21-ig.

Segítsünk vendégszereplőnknek mi Középsuli-nézők is, és jutassuk Benjit szavazatunkkal a Volt Fesztivál színpadára!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta