Ezt nézed:  / Színes / Karácsonyra is kapunk egy Sabrinát a Netflixtől

Karácsonyra is kapunk egy Sabrinát a Netflixtől

2018. december 6. /csütörtök/ 13:32

Nem telt el pár nap, hogy megírtuk, hogy a ’90-es évekbeli Sabrina, a tiniboszorkány sorozat felújított verziójának második évadát hozza el jövő áprilisban a Netflix, most egy karácsonyi különkiadást harangozott be az online streaming szolgáltató. 

A Midwinter’s Tale: ezzel a címmel (magyarul: A téli napforduló meséje) jelenik meg december 14-én a Netflixen a Chilling Adventures of Sabrina sorozat egészestés filmváltozata.

Szeánszok, ördögi télapók, varázslás és persze Sabrina”

– írja beharangozójában a megjelent előzetes alatti részben a Netflix YouTube-csatornája.

A videóból az is kiderül, hogy most sem spóroltak a sötétdolgokkal a készítők. A filmben is megjelenik Harvey, akit Ross Lynch játszik, ő anno ugye a Disney csatorna Austin&Ally sorozatából lett világhírű.

A kezdő képkockán egy nagyon hasonló városnévtáblát látunk, mint amilyen a Riverdale-ben van, ez nem is csoda, hiszen a Riverdale sorozat producereitől kaptuk ezt a csodát a Netflixre. A városnévtáblán az áll, hogy “Let Greendale cast a spell on you”, ami annyit tesz, hogy “Hagyd, hogy Greendale megbabonázzon!”.

És akkor nincs más hátra, minthogy belinkeljük a karácsonyi hangulatú, felújított Sabrina-sorozatból készült film előzetesét:

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share