Kegyetlen – behúzott diákjának a tanár, a többiek videóra vették

Rovat

Megosztás

Addig kóstolgatta a fiatal a tanárt, míg teljesen betelt nála a pohár, és behúzott egyet ököllel a diáknak. Az öklös verekedésbe torkollott, amit többen videóra vettek.

Felháborodtak az emberek azon a Los Angeles-i verekedésen, ami nem két diák, hanem egy diák és tanára között tört ki.

A suli zenetanára, Marston Riley a kötelező iskolai viselet megsértése miatt szólította fel tanítványát, aki ezt követően válogatás nélküli sértésekkel kezdte bombázni a férfit és hergelni a végtelenségig – hivatkozik az ABC News oldalára a 24.hu.

Niggernek és „Bro”-nak, azaz tesónak nevezte a tanárt, akihez egy kosárlabdát is hozzávágott. Ekkor a tanár „még csak” távozásra szólította fel a fiút, aki nem tágított, ezért az oktató egy hatalmasat mosott be neki. A diákok sikítottak, a bunyó pedig nem állt le.

A tanárt végül lecsukták, a tanítványát pedig kórházba szállították. Az eset elég megosztó, sokan a tanárt védik, míg mások a diáknak adnak igazat, ám a legtöbb ember szerint mind a ketten hibásak.

A 64 éves tanárt egyébként nem először próbálták az őrületbe kergetni tanítványai, többször előfordult, hogy bántalmazták diákjai. Egy egykori diákja gyűjtésbe kezdett a letartóztatott tanár számára, eddig több mint 23 ezer dollárt dobtak össze az interneten.

 

Kegyetlen – behúzott diákjának a tanár, a többiek videóra vették
Te kinek adsz igazat?

 

Forrás: 24.hu

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta