Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Kell egy gyors smink

Kell egy gyors smink

Nemzetközi filmes produkciókon edződött és vezető világmárkák képviselőiként tapasztalatot szerzett smink- és maszkmesterek nyitották meg az 50-es évek „pin up girl” stílusát  idéző Beauty Bar Galaxy-t az Opera mögötti  Lázár utcában.  A falon ott sorakoznak a képek a remek divatfotókról, a reklámfilmek extrém sminkjeiről és a testfestő világversenyen díjazott kreációkról.

beuatybargalaxy2

A Beauty Bar Galaxy koncepciója a pörgős élethez, a mindig rohanó nők életformájához igazodik. A hét minden egyes napján reggel 10-től este 10-ig várják a vendégeket, legyen szó esti bevetés előtti soron kívüli gyantáról, vagy éppen egy váratlan délelőtti állásinterjúról. Gyors frizura, új  köröm, minden  elkészül, és minden azt sugallja – legyen  önbizalmad,  You Are Beautiful!

beuatybargalaxy1

Most persze aktuálisan nem a szépítésre, hanem inkább a rémítgetésre készülnek: zombik, véres szemek vagy ijesztő sebek- ezek az üzlet tulajdonosának, Antal Mártinak az igazi kedvencei.  Az október végi Haloween bulik igazi sztárja lehet, aki innen már vámpírként indul éjszakai portyára. Vagy valamelyik letűnt korszak dívájaként vágyik elismerésre, legyen az a 20-as vagy 40-es évek trendje vagy a punk idők extrém megjelenése.

További információ: Antal Márti 30 307 6687

FB-f-Logo__blue_100

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share