Ezt nézed:  / Suli / Kemény Zsófi szuper szettjei

Kemény Zsófi szuper szettjei

Te tudod, ki Kemény Zsófi? Zsófi slammer, költő, és immár két regényt és egy Sophie Hard néven kiadott rapalbumot is magáénak tudhat. Mindezen túl pedig még nagyon csinos is. Cikkünkben legújabb, a Glamour számára összegyűjtött outfitjeinek válogatását nézheted meg. Az ottani kommentjeit idézzük.

“Munkamegbeszélésem lesz, utána pedig a barátnőimmel találkozom, úgyhogy kombináltan öltöztem fel, hogy mindkét programra való legyen. A bőrdzseki teljesen alap, nem fűszer, ami jobbá tesz, hanem hagyma, ami egyszerűen kell. A táskát a nagynénémtől kaptam, valódi Gucci, csak körülbelül egyidős lehet velem. Ez a szoknya pedig azért jó, mert a munkamegbeszélésre meghagyom hosszúnak, de a barátokkal való esti borozásra felhajtok belőle tizenöt cm-t, hogy egy kicsit azért kilógjon a combom.”

“A Shaibo zenekarral fogok fellépni a héten, és a zenekar próbájára megyek ma, hogy kitaláljuk, melyik számban mondjak slamszöveget. A zenekar legtöbb tagjával először fogok találkozni, úgyhogy benyomásformálósba öltöztem: ne legyen túl kihívó, ezért a pulóver, de a pulóverben azért legyen valami firnyákos. A törtfehéret pedig nagyon szeretem, minden törtfehér ruhadarab elegánsabbnak tűnik. Ritkán veszek fel magassarkút, mert 178 centi vagyok, de a hosszúszárú csizmának nehezen állok ellen, mert olyanná teszi az embert, mint egy anime-figura.”

“Kétórás túra a Hármashatár-hegyen, amit kis jóindulattal nevezhetünk akár sportnak is. Minden héten van egy nap, amikor fölmegyünk anyukámmal a heti alapedzések után egy kis pluszban zöldet látni, kutyát sétáltatni, na meg szívni egy kis nem-mérgező levegőt.”

“Ma felvételizem az egyetemre, úgyhogy mindenképpen valami nagyon kényelmes, egyszerű öltözet kell. Persze az egyszerű is lehet vidám és nagyon izgi, csak Szinyei Merse Pál fesse a dizájn alapját, amit amúgy Koby tervez. Ezt a pólót egy slam poetry versenyen nyertem. A cipő is Dorko, ami a slam- és rapszcéna egyik kedvenc márkája, mert nagyon laza és nagyon hip-hop. Magabiztosabbnak érzem magam, ha rappernek öltözöm egy felvételire.”

“Ma fellépek. Sajnos minden elegánsabb, fellépősebb ruhám fekete. De azért ezzel a vállal elegánsabb és fellépősebb darab ez, mint a többi fekete ruhám. Alap mellé a rózsaszín rúzs, mert valamivel a figyelmet is föl kell kelteni! És a cipő rózsaszínjéhez is megy a rúzs.”

Kemény Zsófi szuper szettjei
Neked tetszenek Zsófi szettjei?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share