Készen áll, hogy megmutassa első saját szerzeményét

Rovat

Megosztás

Bari Laci első saját száma, a Féltelek. bejutott A DAL 2021-be, így hamarosan élő adásában is hallhatják a nézők a fiatal énekest.

Laci 6 éves korában zeneiskolába járt, tanult klasszikus és jazz zenét, és több műfajban is kipróbálta magát. 12 éves korában szerepelt Az ének iskolája című produkcióban, ahol egészen a döntőig jutott.

Az elmúlt 8 évben képezte magát, rengeteget tanult azért, hogy mostanra készen álljon arra, hogy megmutassa magát a közönségnek és mindenki kedvencé váljon.

„Nagy utat jártam be az első médiaszereplésem óta, amit akkor nagyon élveztem, viszont a szüleim azt mondták, hogy első a tanulás. A Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnáziumban jazz zongoristaként végeztem. Azóta pedig pedagógus asszisztensként dolgozom és tanítom a gyerekeket, akiket imádok. Hihetetlen fejlődésen mennek keresztül”- meséli az énekes, aki most először jelentkezik saját szerzésű felvétellel.

A Féltelek. éppen olyan, mint maga a dalszerző: lírikus, kedves, őszinte és hihetetlenül mély érzelmeket tartogat. Az új felvétel nem a szerelemről, sokkal inkább egy óvó érzelemről szól.

„Itt nem egy kapcsolatban lévő párról, hanem szakítás utáni féltésről van szó, amiben már a szerelem nincs jelen”- teszi hozzá BariLaci.

Laci kedvenc hangszere, a zongora nagy hangsúlyt kap a Féltelek.-ben.

A zene és a szöveg Laci sajátja, a klipet Gráf Péter rendezte.

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta