Kevin rossz útra tévedt?!

Rovat

Megosztás

Az énekes legújabb videoklipjében a Halászbástya szívében énekel arról, milyen is az, amikor rossz útra tévedsz az életedben. A “bad habits” vágóképek mellett feltűnik egy csinos hölgy is, lehet, hogy mindezt ő okozta?

„Nehogy elhibázd, magadnak mindíg megbocsáss, mert a múltadat, követi egy új változás, s ha egyszer szerettél, akkor volt már hogy feledtél, de tovább léptél új szerelmet kerestél.”

Akárhogy is próbálod megmenteni a párkapcsolatod, úgy érzed, ez hiába a jelen, de egy kicsit már mégis a múltba tartozik? Próbálod magadnak bemesélni, áhh, minden rendben van, közben pedig whiskey-hez nyúlsz, és rossz útra tévedsz csak azért, mert nem akarsz tudomást venni a most gondjairól? MMi lehet ilyenkor a megoldás? Kevin szerint ENGEDD EL!

Érzelmi csalódások, hazugságok, az ellentétek valóban vonzzák egymást? Vagy ez csak egy klisé, és előbb utóbb úgyis szakítás lesz a vége? A komment szekciót olvasva imádják a dalt, sokan nagyon érzékinek gondolják a dalszöveget, amely a rajongók szerint segít áthidalni a hétköznapi emberek nehézségein.

Az üzenet oly egyszerű: Ne várj, ha úgy érzed, nem a jó helyen vagy, lépj tovább, mert csak így tudsz fejlődni, magyarul FOGADD EL ÉS ENGEDD EL!

Képek: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta