Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Ki legyen a Középsuli új szereplője? – Ismerd meg jobban Bettit

Ki legyen a Középsuli új szereplője? – Ismerd meg jobban Bettit

Közeledik az időpont, amikor megválasztjuk azt a szereplőt, akit hosszú időn át a kedvenc Középsuli szereplőitek között láthattok majd. Érdemes jól meggondolni, jól megfontolni azt, hogy kire szavaztok. Mi megpróbálunk kicsit segíteni nektek, hogy jobban megismerhessétek a szereplőket: interjút készítünk mindegyikükkel több rovatunkban is. A legjobb pedig még hátravan. Szívesen elmondanám, de nem teszem, mert akkor nem lenne meglepi a jelöltek számára sem! 😛

De most…Ismerd meg jobban Bettit, a vérbeli rocker csajszit, kinek még a lelke is fekete!

Azt mondtad, egy egyéniség vagy. Hogyan nyilvánul ez meg?

Egyedi stílusú csaj vagyok sok mindenben más az ízlésem mint az átlagnak. Többek között: Én zeneileg a rock műfajt szeretem, de öltözködésben nem csak feketét hordok hanem más színeket, mintákat is pl. állat mintás ruhákat is Az aktuális divattal szoktam összevariálni a rocker cuccaim, halványabb színeket nem hordok. A háziállatom sem mindennapi, mert egy fehér csíkos mókusom van.

Ha pasikról van szó, nekem nem az a típus tetszik, mint a korombeliek többségének. Nekem a rocker stílusú pasik jönnek be piercinggel és kockahassal akik minimum 5, maximum 16 évvel idősebbek nálam, és fehérek vagy japánok. (A japánok a származásom miatt is, mert az egyik dédapám félig japán volt, és ezáltal kezdett engem érdekelni a japán kultúra,nyelv & pasik,…).

Ezenkívül én mindig felnőttesebben gondolkoztam a korosztályomnál, és még sorolhatnám…

Mondtad, hogy bármilyen szerepet eljátszanál. De mi lenne az, ami legközelebb állna a szívedhez?

Igazából tényleg bármilyen szerepet eljátszanék, szinte minden szerepem közel áll a szívemhez ami hasonló a valóéletbeli stílusomhoz azt azért. Ami a valódi stílusommal ellentétes azt azért, mert ha jól eljátszom, akkor elmondhatóm, hogy jó színésznő vagyok.

IMG_9900

Ki a kedvenc szereplőd a sorozatból? Miért?

Karakterekből tetszik több is: pl. Zsófi karaktere, de kedvenc színészem és színésznőm nincs semmilyen sorozatból vagy filmből. Azért nincs, mert úgy gondolom, lehet tetszik egy színésznek/színésznőnek a karaktere egy filmben vagy szimpatikus nekem, de senkiről nem akarok úgy véleményt alkotni hogy nem ismerem személyesen. A modell, színész és énekes szakmákban is vannak akikre azt mondom „elismerem, jó színész/ modell /énekes”, de mint személyről senkiről nem alkotok egy film vagy interjú vagy CD véleményt.

Ha azt mondom, hogy írnod kell egy ütős jelenetet a sorozatba, akkor mit írnál meg nekem?

Valami horrorfilmbe illő  jelenetet.

Melyik az a jelenet, amire azt mondanád, hogy köszönöd, de azt már nem vagy hajlandó eljátszani?

Ha lezbit kéne játszanom,  vagy valamilyen vallásos lányt. De ezeken kívül bármit eljátszok.

Szimpatikus Betti?

Szavaztál már? Még nem? Kattints!

Szavaztál már? Igen? Nem baj. Eltelt 24 óra? Kattints!

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share