Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Ki segít eldönteni, mivel foglalkozzak? – A Karrier Program eredményei

Ki segít eldönteni, mivel foglalkozzak? – A Karrier Program eredményei

Az OTP Fáy András Alapítvány és a romániai Oktatáshoz való Jog Alapítvány közös „Karrier Program – Határokon túl” című ERASMUS + projektjének harmadik bemutató rendezvényén bemutatásra került, milyen eredményeket ért el a projekt, hogyan tudta segíteni a fiatalokat az önismeretfejlesztésben és abban, hogy kiválaszthassák, pontosan mivel akarnak és tudnak majd foglalkozni.

1

Dr. Fábry György szerint a rangsorok nem sokban járulhatnak hozzá ahhoz, hogy helyesen dönthessünk az iskolaválasztásról a továbbtanulás tekintetében, hiszen egy féle szemléleti módot alapul véve félrevezető eredményeket kaphatunk. Például a bölcsészettudományi karok kiemelkedőek a publikációs listákon, ahol a nano technológiával foglalkozó intézmények alulmaradnak, de ez nem azt jelenti, hogy oda kevésbé érné meg elmenni tanulni.

2

A trénerek és a hallgatók is beszámoltak arról miben járulhatott hozzá a teljesebb jövőképhez és hogy milyen élményekkel gazdagodhattak a hallgatók, akár a közösségi, akár az egyéni fejlesztést elősegítő programok kapcsán.

3(1)

A közelgő ünnepekre való tekintettel karácsonyi hangulatot idéző Gasztro Klubbal záruló program sikerét mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy az eddigi bemutató rendezvényekhez hasonlóan, most is több részt vevő pedagógus már a helyszínen jelezte, a következő félévben több diákcsoportot is szívesen regisztrálnak a karrier tréningekre.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share