Kiállítás a Margit-szigeti Víztoronyban, ezt nem hagyhatod ki!

Rovat

Megosztás

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idén diplomázó BA fotográfus hallgatóinak csoportos kiállítását láthatjuk egész nyáron a Margit-szigeti Víztoronyban, melynek témája egy szebb jövő, melyet a diákok így képzelnek el, lássuk a részleteket!

“Mit hoz számunkra a jövő a diploma után, a felnőtté válás küszöbén? Elismert művészek leszünk, befutott fotósok? Otthont teremtünk és családot alapítunk? Vagy valami egész mást fogunk csinálni és mindeközben mi fog történni a világgal?A járvány és a klímaváltozás bizonytalansággal tölti el a mai fiatalokat, éppen ezért a diákok fontosnak tartották a pozitív visszacsatolást ebben a témában.

VR szemüvegen keresztül lehet szemlélni egy elképzelt, szebb valóságot? A fenyegető jövő elől a múltba rohanunk és átadjuk magunkat a nosztalgia érzésének? Vagy csak elidőzünk a jelenben és elgondolkodunk, kik is vagyunk és hol is tartunk jelenleg…

A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem idén diplomázó BA fotográfus hallgatói a múlt, a jelen és a jövő kapcsolatát vizsgálják egy csoportos kiállítás keretein belül, melynek célja kihangsúlyozni a közösség sokszínűségét, s megtalálni azokat az átfedéseket, amelyek az alapképzés befejezésével mindenkit foglalkoztatnak.

A kiállítás július 13-18 órától lesz megtekinthető egészen augusztus végéig.

Főkép: Pixabay

Kép: Facebook

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával készült.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta