Ezt nézed:  / Hírek / Pszicho, szex / Kicsi a cicim, így nem kellek senkinek?

Kicsi a cicim, így nem kellek senkinek?

Tökéletes alakú csajok az összes újságplakáton, rengeteg push-up melltartó a boltok polcain, a mellműtét pedig már nem is olyan nagy szám a fiatalok körében. Az újságok egyik oldalán azt olvashatod, hogy hogyan tudnád megnövelni a kis cicidet, a következőn arról papolnak, hogy hogyan fogadd el magad úgy, ahogy vagy.  

Hidd el, tudom, milyen érzés az, ha egy olyan csajszi mellett állsz, akinek nagy mellei vannak. Rögtön összehúznád magad és inkább összefonnád a kezed magad előtt, hogy ne is lássák a te kis cicidet. Ezerszámra veszed, a valljuk be, baromi kényelmetlen push-up melltartókat, hogy legalább mások azt higgyék, hogy na, azért lapul a póló alatt valami. Persze a vastag szivacs börtönt hazaérve azonnal lekapod magadról és hát az a világ egyik legjobb érzése. De vajon a pasikat is ennyire érdekli az, hogy mekkora a cicid? Kérdezzünk meg egyet!

-Először is, van barátnőd? Ha van, tudod, hogy mekkora melltartót hord?

-Igen van, és azt hiszem 75B-s.

-Szóval nincs eleresztve e téren. Hogy látod, őt szokta zavarni? Vagy ettől függetlenül magabiztos?

-Nem szokta zavarni, legalábbis nem vettem rajta észre, és igen, abszolút magabiztos.

-Szóval szerinted a mellméret a csajozás során nem is számit?

-Hát, őszintén szólva, meg szoktam nézni a csajok mellét, de persze melyik pasi nem? Viszont jobban számít az összkép. Az arcuk, a kisugárzásuk.

-Akkor mi az, ami fontosabb ennél?

-Mosolyogjanak! Tudom, kicsit klisé, de akkor rögtön magabiztosabbnak és boldognak tűnnek, ami sokkal vonzóbb, mint ha nagy mellük lenne, de unott arccal áldogállnak. Legyenek jófejek, lazák és nyitottak.

-Mit üzennél azoknak a csajoknak, akik folyton push-up melltartót viselnek, mert szégyenlik a kis cicit?

-Annál rosszabbat nem is tehetnének, mert becsapják önmagukat és a pasikat is! Aztán majd később nem meri levenni magáról, mert fél, hogy kiderül a turpisság. Ha zavarja a kicsi cici, alakítsa hozzá a testét! Sportoljon, érezze jól magát és ne felejtsük el, hogy a pasik nem csak a mellekre vannak rápörögve, a formás fenék sem utolsó a listán, ha valamit meg kell nézni. Azon pedig bárki tud alakítani!Persze ezek mind csak külsőségek, de képmutató lennék, ha azt mondanám, hogy nem a külső fogja meg először az embert. Külső megfog, belső megtart.

Összefoglalva, nem kell ezt túlspilázni lányok. A pasiknak nem a mellméret az elsődleges. Minél hamarabb elfogadod azt, amid van, annál magabiztosabb és boldogabb leszel, és ez által sokkal többen fognak felfigyelni rád!

Fotó: blogs.universal.org

Fotó: blogs.universal.org

Kicsi cici
Te szoktál aggódni a mellméreted miatt?

Borítókép: www.webgranth.com, www.thelorze.com

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share