Ezt nézed:  / Hírek / Suli / Kiderült, ki lett az Év Tanára!!!

Kiderült, ki lett az Év Tanára!!!

2016. február 26. – És végre itt a megfejtés! Kiderült, ki az Év Tanára!A több ezer szavazót megmozgató kampány végén a budapesti rajztanár, Varga Katalin nyert el az Év Tanára címet! Második helyen végzett a salgótarjáni angoltanár, Sulyok Krisztina, a harmadik pedig a győri Fürjes János, történelem-informatika szakos pedagógus lett.

A győztes egy külföldi úttal lett gazdagabb, míg a második és harmadik helyezettek belföldi wellness-hétvégén vehetnek részt. A Középsuli kíváncsi a ti véleményetekre! Az Év Tanárát is ti választottátok meg, ne feledjétek!

„Amikor egy évvel ezelőtt elindítottuk tanárversenyünket, fontosnak tartottuk, hogy a zömmel háttérben dolgozó több ezer pedagógus publicitást kapjon. Ők azok, akik a mindennapi nehézségek közepette segítik tanítványaikat, és sokszor színvonalas szakmai műhelyeket tartanak fenn országszerte. Reméljük, tanárversenyünkkel hozzájárulhatunk ahhoz, hogy növeljük ennek a fontos háttérmunkának a társadalmi elismertségét”– mondta Hajdú Anna, a Középsuli.hu Suli rovatának vezetője.

A Középsuli brand a Középsuli.hu, a Középsuli filmsorozat, a Középsuli közösségi oldalak és a Középsuli tévé gyűjtőneve. Havonta több mint hárommillióan kíváncsiak rá, a legjobb napi elérés meghaladja a 250 ezret. A Középsuli gyártója a Globoport Média Holding.