Ezt nézed:  / Színes / Kik a Középsuli-szereplők kedvencei a YouTube-társadalomban?

Kik a Középsuli-szereplők kedvencei a YouTube-társadalomban?

A múltkor már említettük, hogy hamarosan több szereplő el fogja mondani, hogy kik a kedvenceik a YouTube-videósok közül, és most el is jött ez a pillanat. Rántsuk le a leplet, lessük meg, kinek ki a kedvence. 

Erika, a bukott lány

Varga Erika

“Nem tudom az eredeti nevét, de most már utána kell, hogy nézzek, hogy ne legyen gáz. SanaGretaként van fent a YouTube-on. Szeretem a videóit nézni, mert annyira őszinték. Amikor először rátaláltam véletlenül, valami olyan videóját dobta be, hogy szered magad, mert csodálatos vagy, mindenki csodálatos. Így kicsit hippisnek hatott, de aztán néztem tőle mást. Jópofának tartom azt, amit csinál.”

SanaGreta

Hobbi vidizés, amiről csak kedvem tartja:’)

Kármen

Kontor Kármen

“A kedvencem Radics Peti, mivel hihetetlen humora van. Nem tudtam, ki ő, amíg a vőlegényem meg nem mutatta a videóit és együtt röhögtünk rajta, szóval egy fantasztikus humorral megáldott emberről beszélünk. Sokszor felvidítanak a videói, a legrosszabb napjaimon is röhögnöm kell rajtuk, ami egy fantasztikus dolog szerintem. Bár személyesen természetesen nem ismerem, de biztosan nagyon jó ember.”

Radics Peti

Sziasztok! Radics Peti vagyok! Ez a csatorna kifejezetten szinkron paródiákkal foglalkozik. Itt ne várj Gameplay-t, Filmkritikát meg reakcióvideókat mert akkor nagyon rossz helyen jársz. A kritikáimat, a velem történt eseményeket (amik vlogok lennének) mind mind a paródiákban helyezem el. A közhiedelemmel ellentétben nem vagyok drogos, se iszákos, se szexmániás (némely videóm tartalma ezek köré épül).

Szidi, a gondoskodó

Orza Sedonia

“Nekem a kedvenc YouTube-videósóm Csecse Attila. Nagyon szeretem a videóit, a humorát, de főként azt, hogy a családját is bevonja. Végre valaki, aki nem a barátnőjével csinál videókat, hanem a húgával és az édesanyjával. Nagyon jók szoktak lenni azok a videók. Amit még szeretek benne, hogy volt egy-két videója, ahol meglátogatta a nézőit, ez nagyon aranyos tőle. Szerintem kevesen csinálják azt, amit ő művel a YouTube-on.”

Csecse Attila

Egy srác, egy kamera és egy rakás könyv, jóadagnyi hülyeséggel fűszerezve.

Herci, a cserfes

Herczeg Nikolett

“Van pár “kedvenc” YouTube-videósom. Például Dezső Bence, Polla és Unfield. Őket már egy jó ideje nézem. Viszont nemrég a párom mutatott BTurbó-videót és azóta, amikor vele vagyok, őt nézzük. Csakúgy random elkezdjük nézni valamelyik videóját és jókat nevetünk rajta és a szólásain!”

BTURBO

Sziasztok! Egy végletekig pozitív emberke vagyok, akinek a videóján a hiperaktivitás erősen felfedezhető! “Vajon honnan jött a neve?” Remélem megtaláljátok az X faktort a videóimban és sikerült elérnem azt, hogy mosolyt csaljak az arcotokra.

Róna, a trendi

Rónaszéki Bolgárka

“Mivel én nagyon szeretek game-elni, ezért nekem is ebben a témában van kedvencem. A magyarok közül a TheVR, külföldiek közül pedig a Markiplier és Houngoungagne. Tőlük szoktam egy adott játékot megismerni, vagy csak belelesni egy picit, mivel a jelenlegi gépem sok mindent nem visz el.”

TheVR

null

Gréti, a vagány

Huczel Ingrid Gertrúd

“Dezső Bence az, akit szoktam nézni elsősorban azért, mert ő is erdélyi, mint én, és jó látni, hogy egy ott élő személy ennyire fel tudta magát törni a YouTube-videósok közé, hogy ma már az egyik legnézettebbek köze sorolható. Viszont őt is sajnos csak ritkán tudom nézni, mert szabadidőm nem nagyon van, ha meg van, akkor inkább mással foglalkozom, illetve, ha a YouTube-ra kerül sor, akkor ott zenét hallgatok leginkább, és természetesen a Középsuli csatornáján lévő videókat nézegetem.”

Dezső Bence

null

Maki, a poéngyáros

Bak Krisztián

“Papp Inez Hilda a kedvencem. Lekötnek az adásai. Lebilincselőek. Igazán kedves a rajongóival. Nincs magától elszállva. Instagrammon a My story – ban őszinte videókat oszt meg. Őszintén vállalja az érzelmeit, érzéseit. Ez mind követendő példa. Felnézek rá.”

Inez Hilda Papp

Sziasztok! Inez vagyok és minden témában csinálok videókat ami egy lányt érdekelhet. Legyen az smink, outfit, haul, unboxing, kihívás, DIY, stb… De őszinté…

Kriszta, a kisegér

Ladányi Krisztina

“Régebben néztem Dezső Bence videóit a YouTube-on, tetszettek, de nem volt rá időm mostanában nézni! Vitó Zsombornak a Napkavalkád elég izgalmas számomra, meg szoktam nézni mindig, mert néha olyanokat tudok röhögni, hogy feldobja a napomat. Zenéi is vannak, azok is jók.”

vitozsombor

Az internet haja, a világmindenség paródiája – Vitó Zsombor!

Anna, a mosolylady

Geőcze Anna

“Egyértelműen Radics Peti. Amikor rossz a kedvem, vagy unatkozom, mindig az ő csatornájára lépek fel elsőként. Sokakkal ellentétben én nem a Facebook-idióták miatt szerettem meg őt, hanem a korábbi munkáiért. A szinkronparódiáinak köszönhetően lett híres, ehhez ért igazán, és ebben is van a legtöbb munkája. Nagyra becsülöm, hiszen Peti sose fogy ki a jó ötletekből, mindig szórakoztató tartalmakat ad ki a kezei közül, és feldobja az emberek napját. Sok negatív véleményt is kap ugyan, ez mégse tántorítja el attól, hogy folytassa a videózást, és ezért kifejezetten tisztelem őt.”

Radics Peti

Sziasztok! Radics Peti vagyok! Ez a csatorna kifejezetten szinkron paródiákkal foglalkozik. Itt ne várj Gameplay-t, Filmkritikát meg reakcióvideókat mert akkor nagyon rossz helyen jársz. A kritikáimat, a velem történt eseményeket (amik vlogok lennének) mind mind a paródiákban helyezem el. A közhiedelemmel ellentétben nem vagyok drogos, se iszákos, se szexmániás (némely videóm tartalma ezek köré épül).

Regi, a kekec

Barta Regina

“A kedvenceim közé tartozik Radics Peti, mert a barátaimmal nagyon jókat szoktunk nevetni a videóin. Az egyik kedvencem tőle az Alkonyat-paródiája, és hiába láttam már ezerszer és fújom kívülről, de még mindig meg tud nevettetni az a videó, viszont rajta kívül még nagyon szeretem Nasz Dani videóit is, mert nagyon jól mutatja be az adott szituációkat.”

Nasz Dániel

null

Bogi, a béna

Szabó Boglárka

“Én főleg külföldi YouTube-videósokat követek. Például UnsolicitedProject, Rose & Rosie, Elke, Ally Hills. Elképesztően szórakoztatóak, illetve főleg a külföldi YouTube-videósok azok, akik sorozatokkal és queer témákkal is foglalkoznak. Magyarok közül főleg Maris és Klau videóit szoktam nézegetni, mert aranyosak, szórakoztatóak és több szempontból is könnyű azonosulnom Maris személyiségével. Velük szívesen lepacsiznék bármikor. Illetve nemrég fedeztem fel Már megint Kitty-t. Halálosan laza a csaj, elképesztő dumái vannak és ráadásul az ízlésünk és érdeklődésünk is nagyjából megegyezik, szóval azonnal ment a feliratkozás a csatornájára! Régebben a DumaRagu Arc Nélküli Manusát néztem állandóan, mert nagyon vicces sztorikat mesélt vagy épp tök átlagos sztorikat adott elő elképesztően viccesen.”

Már megint Kitty

null

Édua

Lukács Édua

“Nagyon sok mindenkit nézek. Külföldieket nem nagyon. Fiúk közül például Szabyestet, Vitó Zsombit, Csecse Atillát, Radics Petit, Dezső Bencét, IHNIH-t (I Have No Idea Hungary), Dazist, Dani Channetl, Edert, Szabó Kristófot, Royalszabit, Pamkutyát, BENIIPOWA-t, Nessajt, Szecsot, Ábel von Müllert, Cschannelt, meg még egy páran vannak, de már így is túltoltam a felsorolást szerintem. Azért szeretem őket, mert humorosak, van tartalom a videóikban, nem üresek, van bennük egy kis játék és tényleg a fiataloknak szól. Lányok közül akiket követek: Maris, Ilonka néni, Inez Hilda Papp, Polla Channel, Már megint Kitty, FollowAnna, Viszkok Fruzsi, és még sokan másokat itt is. Őket is azért szeretem, mert humorosak, van tartalom a videóikban és lekötnek.”

 

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share