Kik látnak minket így a világban? – teszt #2

Rovat

Megosztás

Jó kérdés, hogy sok külföldi ember egyáltalán tudja-e, hogy Magyarország hol a helyezkedik el a térképen. Az pedig lassan nagy dolognak számít, ha még azt is tudja kik vagyunk mi és mi jellemző ránk, és nem azt hiszik, hogy például még mindig lovon járunk.

Előző cikkünkben már kipróbálhattátok magatokat egy teszt segítségével. Nézzük azóta elolvastátok-e Dr. Kiss Róbert Richárd könyvét,vagy esetleg van-e kedvetek tippelni ötöt.

Kik látnak minket így a világban? #6
Egy úriember ebből úgy képzeli, hogy hatalmas síkságok vannak itt, ahol csillogó szőrű bársonyos bőrű lovakon közlekedünk.

Kik látnak minket így a világban? #7
A magyarok állandóan üzletelnének, vállalkoznának, mindig ötletelnek, hogy majd mit fognak csinálni.

Kik látnak minket így a világban? #8
Pár masszőrlány elment Magyarországon gombászni, később a mentő vitte őket el. Nem lett komolyabb bajuk, de megtanulták, hogy nálunk másfél gombák nőnek. Cserébe viszont nincs mérgeskígyó a bokorban.

Kik látnak minket így a világban? #9
Náluk mindenki hatalmas köteg bankóval a zsebében sétál. Amikor megtudták, hogy nálunk húszezres bankó is van, nem értették miért nem szabadul el az infláció.

Kik látnak minket így a világban? #10
Hallották nálunk a népükről szóló kecskepásztoros vicceket, amin elszomorodtak. Szerintük kecskepásztoraik nem hágnak kecskét.

 

Megoldás: amerikai, orosz, thai, üzbég, albán

 

Foto: fclresearch.pbworks.com

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta