Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Kik a legnézettebbek a YouTube-on?

Kik a legnézettebbek a YouTube-on?

2016. április 25. /hétfő/

Naponta frissülő statisztikákkal találkozhatnak a Tubenews.hu látogatói, ahol már elérhetőek a Star Network által kifejlesztett egyedülálló YouTube-toplista rendszer. Több száz YouTube-csatorna részletes adatai találhatóak meg az oldalon, köztük az összes jelentős magyar nyelvű tartalomkészítőé, akik a legnépszerűbb videómegosztó portálra gyártanak videókat.

Ma már egy-egy sikeres YouTube-csatorna akár egyetlen hét alatt milliós nagyságrendű nézettséget képes produkálni itthon is, ezzel pedig egyre komolyabb konkurenciái lesznek a kábeltévé csatornáknak. Vajon Dancsó Péter, Szirmai Gergő vagy a Halott Pénz zenekar csatornáját nézték a legtöbben a múlt héten? Esetleg a TheVR csapat vagy Nótár Mary tarolt a YouTube-on? A válasz mostantól egyetlen kattintással elérhető, hiszen az online videózás híreivel foglalkozó TubeNews.hu-n már elérhető a Star Network által kitalált és lefejlesztett, egyedülálló, részletes és naponta frissülő YouTube-toplista rendszer.

A Toplisták menüpont alatt elérhető statisztikákban kategóriákra lebontva érhetőek el a könnyen áttekinthető adatok, amelyek több száz YouTube-csatorna számait tartalmazzák. A listák rendezhetőek a feliratkozó-számok és videó-indítások alapján, akár az eddigi összesített számokra szűrve, vagy csak az elmúlt hét vagy harminc nap adatai alapján rendezve.

A Középsuli csatornája a 41. helyen áll jelenleg. 

Borítókép: YouTube

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share