Kik Szabyest igazi rajongói?

Rovat

Megosztás

Nem a Szabyest-posztokat böngészem az interneten napjában ezerszer, de a most következő képpel mégis gyakorta szembetalálom magam, és jókat nevetek rajta percekig. Nélküle már el se tudnám képzelni az életemet. Nem tudom, mi lenne velem, ha a jövőben soha, sehol nem találnám szembe magam ezzel a képpel:

10996557_811389548932197_4869376241466713955_nVajon a május 1-jei városligeti fellépésén is ez történt?

Mindig szembetalálom magam ezzel az aha-élménnyel, és úgy tűnik, hogy nem vagyok vele egyedül, Ricsi, az Ask.fm legnagyobb sztárja is így volna ezzel:

majalis

Úgy tűnik, hogy az énekes és az Ask.fm sztár ismételten nem fér meg egymás mellett. Néhány nappal ezelőtt jelentek meg a negatív energiák Ricsi hivatalos kérdezős oldalán. 

rosszban

Szabyesttől már kicsit konkrétabb választ kaptak a rajongók a problémára:

osszevesztel

Vita ide, vita oda, naponta jelennek meg a hírek az újabb és újabb sikerekről az énekes Ask.fm oldalán, ami a karrierjének felfelé való ívelését illeti. Betölti az egy évet a Kártyavár, új tavaszi dal, új nyári dal, fellépések: ezek mind-mind, amiket az ifjú sztár bejelentett a közösségi portálokon az utóbbi időben, úgyhogy a Szabyest-fanok most nagy dózisban kapnak az énekesből az elkövetkezendő időszakban. De térjünk vissza a cikk eredeti kérdésére akkor: Kik Szabyest igazi rajongói?

Szabyest - rajongók
Kik Szabyest rajongói?

 

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta