Kincső pályázott, és eljutott a Középsuli forgatására

Rovat

Megosztás

Kincső volt az, aki megnyerte babafotós pályázatunkat, és nyereménye az volt, hogy ellátogathatott a  Középsuli című sorozatunk forgatási napjára, és találkozhatott szereplőinkkel. Emellett egy Középsuli-napszemüveggel is gazdagabb lett.

Kikkel beszélgettél a forgatáson?

Nem mondom, hogy mindenkivel beszélgettem, de nagyon aranyosak voltak, szívesen csináltak képet velünk, ez jól esett nagyon. Bendével, Esztivel, Korinnával, Julival, Krisztosz bá’-val, Bercellel, Matyival, Rozival, Olivérrel, Dominikkal és Kata tanárnővel volt alkalmunk váltani pár szót.

IMG_4299

Milyennek találtad élőben szereplőinket? Szerinted mások, mint amit a képernyőn keresztül megszoktál?

Tényleg nagyon aranyosak voltak, jó volt látni, hogy élőben is nagyon jó fejek. Nyilván mindenki kicsit mást alakít egy filmben/sorozatban de azért az eredeti énjük mindig ott van, például Juli mozdulatai nagyon megegyeztek a sorozatbeli karakteréével.

Milyen elképzelésed volt egy Középsuli-forgatásról? Ehhez képest mi fogadott téged?

Nem tudtam, hogy odajárnak, ahol játszódik a sztori, az is fura volt, hogy egy tényleges iskolában játszódik, alig elszigetelve a suli más helyeitől. De ezekkel együtt nagyon jól éreztem magam, több és jobb volt, mint amit vártam!

IMG_4266

Ha Te is szeretnél ott lenni egy következő forgatáson, keresd fel Pályázatok menüpontunkat, és, ha találsz felhívást, ne habozz pályázni. Lehet, hogy legközelebb Te lehetsz ott a forgatási napunkon.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,181RajongóLike
177,760KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta