Ezt nézed:  / Színes / Kínos szitukban a Középsuli szereplői

Kínos szitukban a Középsuli szereplői

Azért elég sokan kerülünk akaratlanul is olyan helyzetekbe, amikor azt kívánjuk, bárcsak a föld nyelne el minket, annyira kellemetlen szituációba kerülünk. Nincs ez másképp a Középsuli sorozat szereplőivel sem, most négyen osztják meg saját kínos szitujukat: jön Réka, Szasa, Erika és Regi sztorija.

Réka, a precíz

Lipovetz Réka

Egyszer általánosban egy karácsonyi kis osztályelőadás előtt elfelejtettem elmenni pisilni, de nagyon kellett. A műsor közben már nem bírtam, és az összes szülő és osztálytárs előtt bepisiltem. Ott volt egy nagy tócsa alattam, én meg nagy nyugodtan kisétáltam a teremből, a nagyim meg elkezdte feltörölni gyorsan onnan zsepikkel.

Szasa

Sárosi Szabolcs

Rengeteg gáz sztorim van, az ilyenekből sosincs hiány. Inkább pár szóban felhívnám a kedves olvasók figyelmét saját tapasztalatok alapján, hogy mikre vigyázzanak: ha véletlenül randiznál valakivel, járj utána a személynek mindenhol, nehogy véletlen az exednek az exe legyen; fertőzéses betegséggel ne kérd a Google segítségét, nehogy téged is elvezessen egy ingatlanirodába és az ott levő emberek hülyének nézzenek; éjszaka zokniban ne kezdj el biciklizni (világítás nélkül pláne), mert a rendőr megállít és meggyanúsít azzal, hogy lopott a jármű. Ezek voltak a legkínosabb szituációim, de mára már szép emlékek.

Erika, a bukott diák

Varga Erika

Ezen nem sokat kellett gondolkodjak, ugyanis általában bármit csinálok az valamilyen formában mindig kínossá válik. Talán abból az okból kifolyólag, hogy, amikor vicces szeretnék lenni, akkor nem sikerül, ha pedig nem szeretném, akkor mindenki rajtam nevet. Legutóbbi ilyen eset az volt, amikor párommal sétáltunk egy élelmiszerboltban és én mint jó pesti leányzó lévén nem nagyon járok falvakban, nem tudom mekkorák a termések, meg még jó sok mindent. Nos, itt megláttam egy hatalmas sárgarépát. Volt vagy egy méter hosszú, ha nem hosszabb és legalább 5 cm vastag. Én azzal az ártatlan, rácsodálkozó kislányos arcommal elámultam: ‘Aztaaa, mekkora répaaaaa. Még sosem láttam ekkorát!’ Mondanom sem kell, párom a fejét fogta, mindenki más pedig rajtam nevetett.

Regi, a kekec

Barta Regina

A legkínosabb szituáció, ami valaha történt velem az az volt, hogy egy fiú félreértett engem, és azt hitte, hogy én többet akarok tőle, mint barátság. Elkönyvelte magában, hogy akkor engem simán megkaphat, amíg egyszer odáig nem fajult egy veszekedésünk, hogy előhozakodott azzal, hogy pedig akkor kelletem volna. Elég sokáig tartott, mire felfogta, hogy én nem akartam soha semmit tőle.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share