Kínos téma | Így égtem be az exem előtt!

Rovat

Megosztás

Az expasiddal vagy csajoddal találkozni az esetek nagy részében nem túl kellemes, hiszen a felhőtlen beszélgetés és nosztalgiázás helyett, általában kínos csendek és cikis beszólások közepette igyekszünk udvariasan, de a lehető leghamarabb eltávolodni a volt kedvesünktől.

 

Murphy törvény persze a volt szerelmekkel való találkozásokkor is működik, így az esetek nagy részében a lehetőségekhez képest még plusz kínos szituk is adódnak egy-egy összefutás alkalmával.

Mai kínos témánk főhőse is egy elég gázos sztorit mesél el, ami nem is olyan régen történt meg vele.

Másfél év után szakítottunk a párommal, Márkkal. Közös megegyezés volt, éreztük, hogy már nem működik köztünk a dolog. Volt persze nagy sírás-rívás, ahogyan az lenni szokott, de eldöntöttem, hogy elengedem őt és továbblépek. Már lassan három hónapja, hogy külön voltunk, mikor a barátnőm meghívott egy koncertre. Kicsit ódzkodtam attól, hogy elmenjek, mivel Márk is nagyon szerette az együttest, így valószínű volt, hogy ott lesz. Sokáig hezitáltam, végül az utolsó pillanatban igent mondtam. Kicsinosítottam magam és útnak indultunk a barátnőmmel. Amint megérkeztünk, rögtön vettem egy szíverősítőt, és leültünk a barátnőmmel dumálni a koncert kezdetéig.

Kb. negyed óra sem telt el, mikor barátnőm szólt, hogy nem messze tőlünk ott az exem.

Odapillantottam és láttam, hogy bizony nem egyedül jött. Egy elég csinos csajjal van együtt. Eléggé elborult az agyam, egyrészt, mert azért mégis csak nem rég szakítottunk, hogy merészel ennyi idő után túllépni rajtam, másrészt felháborított, hogy éppen a kedvenc bandánk koncertjére hívta el az új csaját. Felkeltem és odamentem hozzájuk. Márk kissé meglepettnek tűnt, de én kedvesen, puszival köszöntem neki, a lánynak meg úgy mutatkoztam be, hogy én vagyok az ő elődje, vagyis Márk exe.

Fotó: Shutterstock

A lány zavartan közölte, hogy ő nem Márk barátnője, hanem a Márk haverjának a csaja. Itt kicsit megütköztem és bocsánatot rebegtem. De még fel sem ocsúdtam, mikor megjelent egy nagyobb társaság, fiúk, lányok vegyesen és egyenesen felénk tartottak. Kiderült, többen érkeztek a koncertre, köztük volt az a lány is, akinek Márk ténylegesen udvarolt, aki ne volt más mint az a csaj, akivel annak idején komoly csatákat vívtunk Márk kegyeiért.

Néhány kínos és felületes perc következett addig a mondatig, ami az egész estémet megpecsételte!

Márk kérdezte, hogy kivel jöttem, mire azt mondtam, hogy a barátnőmmel, a zenekar vendégei vagyunk. Márk meglepetten kérdezte, hogyan lehetséges ez, mire én magabiztosan és jó hangosan kiböktem, hogy hát most az énekessel járok, úgyhogy minden koncertjén ott vagyok. Márk eléggé meglepődött és gratulált nekem, majd mivel lassan kezdődött a koncert, elváltak útjaink. A koncerten persze nem szórakoztam valami jól, s a nagy feszültségre lecsúszott még egy pár sör. A koncert végére már eléggé ittasak voltunk a barátnőmmel, rám is jött a hányhatnék. Miután a vécén kiadtam magamból mindent, a kézmosóknál összefutottam Márk új randipartnerével, aki eléggé lenézően és szánakozva tekintett rám.

Plusz megkért, hogy adjam át a pasimnak, hogy jó volt a koncert, már ha még valóban a pasim, ugyanis nekik úgy tűnik, új csajnak csapja a szelet.

Kiderült, miközben én bent hánytam, a bandatagok kijöttek a back stageből és elvegyültek a tömegben, ahol persze feltűnt az énekes igazi barátnője, akivel szemmel láthatóan nyalták-falták egymást. Mikor ezt megláttuk, barátnőmmel úgy döntöttünk, ideje lelépni. Ám ekkor megjelentek Márkék, akik eddig kint cigiztek. Márk esdekelve kérte, hogy mutassam be a bandának, az mennyire menő lenne már. Mondtam, hogy már hívtunk taxit a párommal és megyünk tovább, szóval majd máskor.

A kedves riválisom mindezt hallva nekem szegezte a kérdést, hogy akkor most tulajdonképpen nekem ki is a pasim: a sörtől felbátorodva mondtam ki az illető nevét, aki éppen ebben a pillanatban sétált el mögöttem átkarolva a tényleges párját. Az egész baráti társaság hatalmas röhögésben tört ki a félreérthetetlen hazugságom láttán. Ettől kezdve amilyen gyorsan csak tudtunk, leléptünk a helyről és amíg nem tudtam egy hús vér srácot felmutatni, nem is jártunk a banda koncertjeire.

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,185RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta