Kipróbálnád magad modellként? A DiamondModels Rivercast stábja vár téged is!

Rovat

Megosztás

Mint minden pénteken, most is szép számmal gyülekeztek a modellek a DiamondModels Rivercast castingján. Több ismert modell, műsorvezető kezdte a cégnél pályafutását, többek között Kapócs Zsóka, Lipcsei Betta és Debreczeni Zita is. Csatlakozz te is a nyerő csapathoz!

Megkérdeztünk két jelentkezőt, miért szeretnének modellek lenni, és hogyan képzelik el a jövőjüket.

Lina (20)

“Nap mint nap követem a modellek világát, és csak ámulok és bámulok, milyen csodálatosak. Én is ki szeretném magamat próbálni a szakmában, úgy érzem megvan bennem az a tehetség, ami ehhez szükséges. Minden álmom, hogy végigvonuljak a kifutón, de kipróbálnám magamat hoszteszként is.”

IMG_5784

Bálint (18)

“Idén fogok érettségizni Zalaegerszegen. Minden vágyam, hogy a  sport szerepet kapjon az életemben.  12 évig fociztam, jelenleg testépítésel foglalkozom. Minden vágyam, hogy felvegyenek rekreáció szakra, erre minden esélyem meg is van szerencsére. Mesterképzésre a Semmelweis Egyetemre szeretnék jelentkezni dietetikus szakra, de tervben van, hogy elvégezzek egy személyi edzői OKJ képzést is. A divat világa is nagyon közel áll hozzám. Modellként okosan szeretném felépíteni a karrieremet. Meglátom, mire vagyok alkalmas, miben tudok fejlődni,  és igyekszem abba az irányba továbbmenni.

IMG_5788

Kép forrása: victoriassecretwallpapers.blogspot.com

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta