Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Kit vett feleségül Dominik?

Kit vett feleségül Dominik?

Ha valaki a napokban Dominik Instagram oldalán járt, különös képekkel találhatta szembe magát: a Középsuli egyik főszereplője esküvői fotókon díszeleg, elegáns ruhában egy gyönyörű hölgy társaságában. Mi történt itt? Titokban megházasodott? 

 

 

Furcsa Dominikot így látni, hiszen a sorozatban nem éppen tökéletes csajozási technikáiról ismert, hiszen Julinak körülelül ötven részen keresztül udvarolt, mire meghódította a lány szívét. Utánajártunk, a valóságban hogy is volt ez?

Az egész onnan indult, hogy van egy fotómodell ismerősöm, Felmérai Fanni, aki szeretett volna egy profi fotózáson részt venni. Beajálnlottam Sánta Máténál, személyes jóbarátomnál. Máté az ország egyik legtehetségesebb esküvői ruhatervezőjével dolgozik együtt, így nyílt lehetőségünk arra, hogy Fanni profi szettben és profi szinten modellkedhessen.

Amikor elérkezett a lehetőség, Máté rám is gondolt, így lettem én a”vőlegény”. Mivel nem vagyok túl profi a modellszakmába, még szép, hogy igent mondtam. Felpakoltunk és kimentünk a Mogyoró-hegyre fotózni. Hatalmas hó volt és rettentően hideg, viszont a látvány páratlan volt. A fotók kárpótoltak minden fagyoskodásért. Fantasztikusan éreztük magunkat! Bár az egész még számunkra is nagyon valósághű volt, nem.. nem nősültem meg.. még.. majd idővel. 🙂

-mondta nekünk Dominik.

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share