Kívánom a tanáromat, ez normális?!

Rovat

Megosztás

Tanár és diák közti szexuális vonzalom a nemi érés egy gyakran előforduló jelensége, ám ezzel ellentétben nehéz róla beszélni, mivel éppen tabusított, tiltott jellegéből fakad kívánatossága.

A vágy ezen megnyilvánulása, – legyen szó akár viszonzott, vagy viszonzatlan formájáról -, mindenképp olyasmi, amiről érdemes és kell is beszélnünk!

Kezdjük azzal, hogy teljesen rendben van az, ha kívánod a tanárodat.

Nagyon csábító lehet, hogy támogató, intelligens, tapasztalt, és hogy tilos.

Ugyanakkor tudnod kell, hogy ez sokkal inkább tulajdonítható a tanárod hatalmának, befolyásának, a fantáziádnak, és annak, hogy figyelemre vágysz. Tudnod kell, hogy különleges és egyedi vagy, ne mástól várd ehhez a megerősítést. Főként ne olyantól, aki könnyen vissza is élhet a helyzettel.

A szexualitásod fejlődésének csodálatos állomásához érkeztél, melyben tested adottságaival ismerkedsz. Az, hogy szexuális vonzalmat érzel a tanárod iránt, a nemi érésed részét képezi, de fontos, hogy kontrollálni tudd az érzéseidet, ezzel lépsz igazán a felnőtté válás útjára.

Az a tanár, aki ilyen irányú nyitottságodat, kíváncsiságodat szeretné támogatni, nem az a mentor, akire valóban szükséged lehet. Figyelj oda arra, hogy ne használhassák ki a tapasztalatlanságodat.

Fontos, hogy legyen a környezetedben olyan barát, szülő, vagy segítő, akivel nyíltan megoszthatod érzéseidet, gondolataidat.

Amennyiben úgy érzed elakadtál, és nem tudod kihez fordulj, a Kék Vonal munkatársai éjjel-nappal, ingyenesen várják hívásodat, üzenetedet!

Hogyan kezelnéd, ha szexuálisan vonzódnál egy tanárodhoz?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta