Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A kor csak egy szám – 50 éves kínai modell robbantotta fel a netet

A kor csak egy szám – 50 éves kínai modell robbantotta fel a netet

Általában az 50 nem az az életkor, mikor a modellek kiadnak egy friss fotókollekciót magukról, amiben szexi módon pózolgatnak. Úgy tűnik, hogy ez a kor már nem igazán izgatja a férfiak fantáziáját. Erre cáfolt rá egy kínai modell.

szeximodell1

Candy Law nem éppen átlagos 50 éves, ami megmagyarázza, hogy miért lett olyan felkapott a nemrég kiadott fotóalbum, aminek minden képén csillog – írja a Globoport. Nem csak a nyomtatott verziót viszik, mint a cukrot, de az online felületeken is rendkívüli népszerűségre tett szert. Hogy miért? Máris megmutatjuk.

szeximodell3

Candy egyébként széles körben ismert és szeretett modell volt Ázsiában. Ő volt a Miss Asia szépségverseny győztese 1991-ben, és láthatóan azóta is elfoglalt a szakmában. Hírneve részint abból is ered, hogy közben 3 gyermeknek adott életet, és még mindig úgy néz ki, mint egy főiskolai hallgató.

szeximodell5

Mint minden sikeres modell, keményen dolgozik a szakmájában, miközben egyedülálló anyaként neveli legkisebb gyerekét, ugyanis két évvel ezelőtt elvált férjétől. Bár időközben szerepelt néhány filmben, mint színész, nyilván a gyermekvállalás után szünetet tartott a szórakoztatóiparban.

szeximodell4

Most azonban visszatért, efelől nincs kétség, és kora sem tántorítja el. Az 50 éves modell új kollekciója az első körben 3 ezer példányban kelt el Hongkongban.

 

(Fotó:on.cc)

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share