Középsuli az Online Video Stars-on!

Rovat

Megosztás

2016. május 16. /hétfő/

Immáron harmadik alkalommal rendezik meg az Online Video Stars-t, mely Magyarország legnagyobb és legnépszerűbb közönségtalálkozója. A szervezők idén a tavalyinál is nagyobb látogatottságra számítanak, akkor négyezernél is többen voltak kíváncsiak internetes hírességekre.

Idén pedig a Középsuli brand is kiköltözik az OVS-re, melyet június 25-én rendeznek meg Budapesten, a Millenárison. Találkozhattok velünk a színpadon, ugyanis sorozatszereplőink rengeteg zenés-táncos produkcióval készülnek, emellett egy –  egyelőre még – meglepetésprogrammal is várunk benneteket a színpadon.

De nemcsak a színpadon leszünk ott, hanem egy saját standunk is ott lesz a Millenárison, és egész napos nyereményjátékokkal, autogramosztással és közös fényképkészítéssel is kedveskedünk nektek.

A programjaink már alakulnak, figyeljétek az oldalunkat, ugyanis az elkövetkezendő másfél hónapban OVS-lázban fogunk égni.

Nemcsak mi, de az egész online videógyártó közösség is feszülten várja már június 25-ét. Ha többet szeretnél megtudni az eseményről, és szeretnéd azonnal helyedet bebiztosítani az OVS-jegyed megvásárlásával, akkor azt IDE kattintva megteheted!

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta