Ezt nézed:  / Pszicho, szex / Középsuli forgatás – belülről

Középsuli forgatás – belülről

Imádod a Középsulit? Kíváncsi vagy, milyen egy forgatás belülről? Akkor ezt olvasd el!

A középsuli gyakornokaként egy szép vasárnapi hajnalom elindultam a bringámmal a Margitszigetre. No nem, nem én vagyok ilyen sportos.. az 55. részből megtudhatod, miért tekertem a reggeli napsütében!

Reggel 8 előtt találkoztunk a zenélő szökőkútnál (sajnos ekkor még nem zenélt), hogy felkészüljünk az egész napos munkára. Hiába tartott 12 órán át, és bizony fárasztó volt, meg néha túl meleg néha túl hideg… a forgatás végig szuper hangulatban telt. Képzeljétek, a szereplők épp olyan kedvesek és poénosak, mint a sorozatban. Vagy épp valójában kedvesebbek és poénosabbak, mint ott. Szerepe válogatja… Amíg felvettünk egy-egy jelenetet, a többieknek volt idejük kicsit dumálgatni egymással, úgyhogy a kamera mellől néha ki is kellett szólni, hogy halkabban tegyék. A maga felvétele során azonban, bár persze időnként becsúszott egy-egy vicces baki, már mindenki nagyon koncentrált: így születhettek meg a szuper és sokszor nagyon vicces jelenetek.

Később Palatinuson folytattuk a forgatást, mely rész egyébként hamarabb lett leadva. Bár rajtunk kívül voltak ott jó sokan (a szerencsés fanok autogrammal is mehettek haza), a fürdőruhában, időnként napozással és pancsolással kiegészülő délután szintén nagyon élvezetes volt, azt hiszem mindannyiunk számára. Sőt, ebédre még egy finom lángost is elfogyasztott mindenki. Kulisszatitok, hogy a zumbázós jelenet felvételekor már eléggé lehűlt, úgyhogy akkor bizony szegény szereplőknek már nem volt egy leányálom bemerészkedni a vízbe. De a testmozgás mindannyiukat felmelegítette; ha megnézitek az epizódot, láthatjátok is, mennyire. Az égiek akkor sem kedveztek nekünk, mikor fél 8 körül egy eszeveszett zuhé vette kezdetét, de szerencsére voltunk olyan okosak, hogy ekkor egy fedett teraszon forgassunk.

Végül napot, esőt, tömeget legyőzve fáradtan, de de boldogan és sikeresen indultunk haza az este. Többet azért nem mesélek, nehogy spoilerezzem a poénokat. Hiszen azok várnak titeket a Középsuli 54. és 55. részében! 🙂

Középsuli forgatás - belülről
Te már várod a középsuli rész(eke)t?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share