Középsuli-forgatás: iskolai vagy külső helyszín a jobb?

Rovat

Megosztás

A nyári időszakokban, de nemcsak akkor, megszokott a Középsulinál is, hogy a forgatásokat átpozicionáljuk inkább az iskolán kívüli helyszínekre. Utaztunk már el Ráckevére, Szabolcs-Szatmár-Berg megyébe, a Balatonhoz, sőt, az ország észak-nyugati csücskében is forgattunk már.

Megkérdeztük a szereplőket, hogy ők az iskolai helyszínt vagy valamilyen külső helyszínt preferálnak inkább.

“Az iskolai forgatásoknak megvan az az előnye, hogy mindenki egy helyen van, éppen ezért a forgatás pörgősebben megy, hatékonyabb. A külső helyszínek több szabadságot engednek, és nem a megszokott szemszögekből vesszük fel a jeleneteket, valamint a fények is jobbak”

– mondja Bende.

“Nekem mindenképpen a külső helyszínek tetszenek jobban. Összekovácsolja a csapatot az utazás, világlátás, de az is igaz, amit Bende mond, szaadságot is ad, és ezt én most nem technikai szempontból mondom, hanem szintén csapatépítés szempontjából. Egy-egy külső helyszínen jobban elengedheti magát az ember, kicsit bulisabb, mint bent ülni egy iskolában, és a forgatási szünetek sem olyan felszabadultak, mint másutt forgatva”

– mondja Barbi.

Bodony Barbi és Garai Bende a Középsuli sorozat negyvenedik és negyvenegyedik epizódjának forgatásán Noszvajon; itt a történet szerint még egy párt alkotnak

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,839RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta