A Középsuli kamerása megmutatja magát!

Rovat

Megosztás

A Középsuli kéthetente újabb izgalmakkal vár! Bár a népszerű netes sorozat a YouTube-on vasárnap 17 órakor jelenik meg, kedvenc szereplőitekkel mindennap találkozhattok, vagy a magazin, vagy a Facebook, vagy a TikTok, vagy az Insta-oldalunkon.

Ez viszont nem mondható el azokról, akik még sokat tesznek azért, hogy a Középsulisok kalandjai sose érjenek véget! Szabó Roland, a sorozat operatőre most úgy döntött, megmutatja magát nektek! Munkájáról beszélgettünk vele.

Mióta dolgozol operatőrként?

A Középsulival tavaly nyáron kezdtem el dolgozni, de magával a videógyártással már gyerekkorom óta foglalkozom. Hobbiból indult és megélhetéssé vált az évek alatt. Ezért igen szerencsésnek is érzem magam.

Melyik a kedvenc Középsuli forgatásos emléked?

Nem tudnék kiemelni egyetlen kedvencet, de a margitszigetes forgatásokat nagyon szerettem.

A Középsulisok tényleg olyanok az életben is, mint a sorozatban?

Nem. Annál sokkal dinkábbak.

Hoztak már kínos helyzetbe forgatás közben?

Szerencsére nem jellemzőek a kínos szituk, de egyszer-kétszer előfordul. Egy transzvesztita buliról forgattam aftermovie-t és az egyik nagyobb darab, mély hangú résztvevő bepróbálkozott. Szerencsére már a forgatás vége felé, mikor indultam haza. Illetve fordult már elő más bulikban is, hogy nagyobb darab fuxos bácsik meg akartak ütni, hogy felvételt készítek. Persze előtte fél órával nyomta a kamerának a show-t. Gondolom, beütött a valami amitől hirtelen agresszív lett. Ezeket a fajta forgatásokat már nem is nagyon vállalom el.

Mi volt a legextrémebb forgatási helyzet, helyszín, ahol dolgoztál már?

Volt néhány izgalmasabb forgatásom. Rangsorolni nem tudnám őket. Nagyon élveztem, amikor kis sportrepülőből forgattunk egy másik repülőt. A túrázós fotós workshopjaink forgatását imádom még nagyon. Egyszer az olaszországi Fusine-tavaknál a vadonban, szigorúan tiltott helyen állítottunk sátrat 0 fok körüli időben. Mindent a hajnali felvételekért! Az is izgalmas volt, mikor 2 éve augusztusban csillaghullást fotóztunk/forgattunk a a lengyel Tátrában, a Morskie oko tengerszem környékén. Sajnos a kempingben nem tudtunk már megszállni és a vendégház is totál megtelt. Fent ragadtunk… végül 30 másik turistával a vendégház éttermének padlóján megágyaztunk. De az indonéziai szörfvideók készítését is imádtam nagyon.

Mik a terveid?

A jövőben szeretném magam továbbfejleszteni és remélem, hogy évek múlva is ugyanilyen szenvedéllyel csinálom majd a munkámat, mint most.

Láttátok már a Középsuli 132. részét? 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,182RajongóLike
177,760KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta