Középsuli Katedra: tanuljatok, gyakoroljatok, készüljetek velünk!

Rovat

Megosztás

Készüljetek velünk az érettségire! A Középsuli, a mateking.hu, az EOK – Egyetemisták az Online Közoktatásért –, és a BOE – Budapesti Orvostanhallgatók Egyesülete – közös összefogásban most házhoz viszi Nektek a tanulást!

Online órákat tartunk keddenként a Középsuli YouTube-csatornáján! Tanuljatok szórakozva, tartsatok velünk! Figyelem! Kezdőknek és haladóknak egyaránt javasolt!

MATEK-, BIOLÓGIA-, FIZIKA- és KÉMIAórákat láthattok 10 és 14 óra között!

Ismerkedjetek meg a tanárokkal!

VARGA BERTALAN – KÉMIA

Kisiskolás koromban lenyűgözött a kémia a sok színes löttyel, amit könyvekben láttam, aztán amikor végre elkezdtük tanulni, még inkább megszerettem. Így jutottam el végül erre a szakra.

Bertalan harmadéves vegyészmérnök hallgató a BME-n.  Az egyetemen tavaly óta kutatómunkát is végez, ami rendkívül izgalmas, és nagyon szívesen csinálja. Mindig is sajnálta, hogy a néhány év kémiatanulás végére a legtöbben teljesen megutálják ezt a csodálatos tárgyat, és mindig is szeretett volna ezen változtatni, valamint úgy általában segíteni azoknak, akik meg szeretnék tanulni. Az Oktondi csapatához a kezdetekkor csatlakozott. Szabadidejét általában olvasással, gitározással tölti, szeret társastáncolni, és verseket is szívesen olvas.

Egy kis ízelítő a korábbi kémiaórából:

 

CSÉKA BOTOND – BIOLÓGIA

Gimnáziumban, köszönhetően a szuper biológiatanáromnak, a biosz lett a kedvenc tárgyam, és ez az elkötelezettség ki is tartott az érettségiig, arról nem is beszélve, hogy milyen nagy mértékben határozta meg a pályaválasztásomat.

Boti negyedéves orvostanhallgató, és a Budapesti Orvostanhallgatók Egyesületének Kommunikációs és Kapacitásfejlesztési elnökhelyettese. Már gimnazista kora óta elkötelezte magát a biológia iránt, ez az egyik fő oka annak, hogy most biológia-témakörében készít nektek érettségi felkészítőt a Középsuli Katedrára. A videóba belevitt olyan témákat is, amikkel az orvosin ismerkedett meg mélyrehatóbban, viszont ezeket is próbálta egyszerűen és érthetően bemutatni.

Egy kis ízelítő a korábbi biológiaórából:

 

NOVÁKY BALÁZS – MATEK

Sokszor kérdezik, hogy nem unalmas-e ugyanazt az anyagot elmondani újra meg újra. Úgy néz ki, hogy jól tűröm a monotóniát, illetve sikerélményem van akkor, amikor a diákom arcán mosolyt látok, mert meg tudta csinálni a feladatokat.

Balázs élete kalandos volt! Hat évet dolgozott kaszinóban külföldön, ebből három évet luxushajón a Karib-tengeren. Mióta újra itthon van, azóta matekot, analizist, statisztikát oktat főiskolásoknak, egyetemistáknak, zömében közgazdászoknak. Mostanában egyre több hetedikessel is foglalkozik, miközben diákokat készít fel az érettségire is. Szeretné megkedveltetni a matematikát a tanulóival úgy, hogy közben átadja a tudását. A KórházSuli programban is részt vesz.

Egy kis ízelítő a korábbi matekórából:

 

SIPKA GERGŐ – FIZIKA

Az életem a tanításra tettem fel, szinte minden időmet annak szentelem, hogy pedagógiailag fejlődjek.

Gergő a Pécsi Tudományegyetem angol-fizika szakos hallgatója. Igaz, ő már régen túl van az érettségin, de mindig is úgy gondolta, ha tanul nem lesz semmi gond! Ezért is döntött úgy, hogy online tart órákat Nektek azért, hogy segítségen felkészülni az érettségire, és megmutassa, szórakozva is lehet tanulni. Az érdeklődési köre változatos, szabadidejében orgonál, zongorázik, sorozatok számára készít feliratokat, és tacskó kutyáját, Lekvárt sétáltatja.

Egy kis ízelítő a korábbi fizikaórából:

 

Újra szeretnétek látni az eddigi órákat? Lemaradtatok róla? Semmi gond!

Az élő adást követően, az órák elérhetőek ITT csatornánkon!

 

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta