Ezt nézed:  / Hírek / PR / Suli / A Középsuli megmondja – ez a tökéletes helyszín érettségi banketthez

A Középsuli megmondja – ez a tökéletes helyszín érettségi banketthez

Mindig nagy dilemma, hogy hol ünnepeljék meg a diákok az érettségi bankettjüket. A kiválasztott helyszínnek több kritériumnak meg kell felelnie: legyen elegáns, legyen jó helyen, legyen finom a vacsora, de ne legyen túl drága. A Középsuli tippje idén is a Benczúr hotel, mely az összes előbb felsorolt kitételnek megfelel. Ha pedig bemondjátok a foglalásnál a Középsuli jelszót, 15% kedvezményben részesültök! 

A Hotel Benczúr igazi szakértője a rendezvények szervezésének. Számos esküvő és konferencia sikeres lebonyolítására lehet büszke a hotel csapata, így bátran merjük őket ajánlani nektek is.

Válogatott alapanyagokkal dolgozó és a legújabb gasztronómiai trendeket is szem előtt tartó konyhán remek fogások készülnek, amelyek igazán ünnepivé varázsolják a banketteteket. Választhattok a reformkonyha remekeiből, igazai magyaros ételekből, de a vegetáriánus vendéknek is széles kínálattal kedveskedik a személyzet.

A hotel központi elhelyezkedésének köszönhetően egész Budapestről és agglomerációs körzetéből is könnyen megközelíthető tömegközlekedési eszközökkel, gyalog, autóval, de akár limuzinnal is.

Az ott alvásnak sincs semmi akadálya! A Standard, az Economy és a Superior szobákban hozzáférhető ingyenes WIFI, színes tv, telefon. Egyes Superior szobákban az allergiások is jól érezhetik magukat (antiallergén szobák), illetve egy szobát kifejezetten a mozgáskorlátozottak igényeihez alkalmazkodva alakítottak ki.

Keressétek a hotelt bizalommal az alábbi elérhetőségen!

sarkozy.gyorgy@hotelbenczur.hu

ÁR: 2900 Ft/fő-től

LÉTSZÁM: 10 és 150 fő között

Ne feledjétek: ha bemondjátok, hogy a Középsuli küldött titeket, 15% kedvezményt kaphattok!