A Középsuli szereplőit is megdöbbentette a 22 éves Christina Grimmie halála

Rovat

Megosztás

2016. június 14. /kedd/

Orlandoban lépett fel a Before You Exit zenekarral június 10-én, múlt hét péntek este a 22 éves Christina Grimmie, aki a The Voice című tehetségkutató műsor harmadik helyezése mellett komoly YouTube-os ismertségre is szert tett az utóbbi években. Az elismert énekesnőt koncertje után lőfegyverrel megsebesítette egy 27 éves férfi.

Itt még minden rendben, Christina arra buzdítja a rajongókat, hogy minél többen menjenek el a péntek esti koncertre.

Éppen autogramokat osztogatott Christina, és rajongóival beszélgetett, amikor közeledni látszott felé a 27 éves Kevin James Loible. Az énekesnő kedvesen fogadni szerette volna a férfit, széttárta a karját, hogy megölelje őt, mire az pisztolyt rántott, és elsütötte azt. 22:45 körül kezdett lövöldözni a férfi körülbelül hatvan gyermek- és tinédzserkorú előtt, megsebesítve az énekesnőt. A lány bátyja rávetette magát támadóra, aki ekkor önmagát is halálosan megsebesítette.

Christinát a helyi kórházba szállították, ahol életét már nem tudták megmenteni. Éjjel 2:45-kor sajtósa jelentette be, hogy az énekesnő nem élte túl a támadást.

“Fájó szívvel kell közölnöm, hogy Christina végleg elment, hogy az Úrral lehessen. Az orlando-i koncertjén való támadás során lelőtték őt, és sajnálatos módon, belehalt a lőfegyver okozta sérüléseibe”

– mondta.

Az utóbbi napokban barátai és zenésztársai rengeteg posztban emlékeztek meg az énekesnőről. Kurt Schneidert és Sam Tsuit, a lány két zenésztársát, akik szintén a YouTube-on tevékenykednek, és tettek szert hatalmas ismertségre, nagyon megrázta Christina halálának híre. Hat évvel ezelőtt készítették el közös cover-videójukat, Nelly Just a Dream című dalából.

https://www.youtube.com/watch?v=a2RA0vsZXf8

 

Sam Tsui az énekesnőnek újra felénekelte a dalt.

https://www.youtube.com/watch?v=RnFw38T-syM

 

“Feldúlt, dühös, zavarodott és ijedt vagyok, nagyon fáj a szívem. Emlékszem, amikor először találkoztunk hat évvel ezelőtt egy Miley Cyrus medley elkészítése miatt. Az első közös munkáim között volt az, nagyon ideges voltam miatta, hogy hogyan fog sikerülni. A családod nagyon kedves volt velem. Elmentünk egy olasz étterembe a felvétel után. Öröm volt veled dolgozni, nemcsak a remek tehetséged miatt, de azért is, mert egy igaz ember is voltál. Amikor néhány hónappal később visszatértél, hogy felvegyük a Just A Dream-et, tudtam, hogy az különleges dolog lesz. El sem tudom képzelni, hogy min megy most keresztül a családod. Gondolatban Markkal, Tinával és Buddal vagyok. Nyugodj békében, Christina!”

-írja Kurt Schneider.

 

 

“Ma elvesztettünk egy angyalt, nővért és igaz barátot”

– írja Twitter-oldalán zenekara, a Before You Exit. Adam Levine, a Maroon 5 énekese, aki a The Voice című műsorban Christina mentora volt szintén kifejezte bánatát az esettel kapcsolatban.

 


“Ez egyszerűen nem fair”

– írja az énekes.

A Középsuli című sorozatunk szereplői is kifejezték mély megrendülésüket az énekesnő halálával kapcsolatban.

IMG_7348

“Én teljesen kiakadtam, amikor hallottam, hogy meghalt. Én nagyon szerettem a hangját, mert szép, tiszta hangja volt, és nem is csodálkozom azon, hogy a YouTube-ból is kitörve a Voice-ban is felfedezték őt. Mindenesetre, engem ez teljes mértékben kikészített, nem találok szavakat az egészre”

meséli rengeteg szívfájdalommal Dominik.

Barbi is nyomon követte a lány munkásságát, néhány éve teljesen odavolt Christina cover-jeiért.

“Emlékszem, kisebb koromban még néztem is a cover-videóit, és nagyon szerettem hallgatni, ahogyan énekel, mert irtó tehetséges volt. Pár hete jutott eszembe újra, és felnéztem a netre, hogy mi újság vele, és akkor láttam, hogy Voice-ban is szerepelt, tökre örültem neki, milyen sikereket ért el”

– magyarázza sorozatszereplőnk.

IMG_1007

“Felmentem szombaton a Facebookra, és egyik haverom posztolt egy cikket a tragédiáról. El sem akartam hinni, gondoltam, biztosan kamuhír, sajnos rengeteg ilyet lehet olvasni ismert emberekről. De amikor láttam, hogy egy olyan haverom posztolta, akiről tudom, hogy sosem osztana meg álhírt, akkor tudatosult bennem, hogy ez valóban igaz, Christina nincs köztünk többé”

– tette hozzá.

Szecsot is lesújtotta a hír, ő is mesélt arról, milyen érzések kavarognak benne.

IMG_7286

“Mélységesen megdöbbentett a hír, és eléggé földhöz vágott. Színpadon állni nem a legbiztonságosabb, az egyszer biztos. Olyan szomorú, hogy ráadásul pont egy ilyen fiatal, tehetséges, szerény, kedves lánnyal történt, ami történt. Nagyon elkeserít, hogy olyan világban élünk, ahol élnek olyan emberek, mint ez a támadó. Hogy mégis mi járhatott a fejében? Hihetetlen.”

 

Selena Gomezt is nagyon megviselte barátnője elvesztése. Miamiban tartott fellépésén Christinának szeretett volna énekelni a sztár, de a dalt nem tudta befejezni. Tizenöt éves kora óta személyesen ismerte Christinát.

https://www.youtube.com/watch?v=tnWtrOYMDR4

 

Christina Grimmie
Te követted Christina Grimmie munkásságát?

(via DailyMail)

Borítókép: J-14

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

77,627RajongóLike
179,374KövetőKövess be
137,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta