Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Középsuli-szereplők poénos találkozásai nézőkkel

Középsuli-szereplők poénos találkozásai nézőkkel

Középsuli című sorozatunk két szereplője, Bende és Juli mesélt nekünk olyan történeteket, amikor bizony a saját nézőik nevettették meg őket poénos beszólásaikkal, vagy hozták éppen kínos helyzetbe.

Juli, a “világsztár”

IMG_6195

“A Városligeti Műjégpálya mosdójában történt nem is olyan régen. Mostam a kezem szépen, nyugodtan, amikor észrevettem, hogy pár lány kiszaladt a mosdóból miközben azt üvöltötték, hogy ‘Juliiiii, itt van Juli’. Két másik lány erőt vett magán, félénken bejött, és rám köszönt, de úgy, mintha valami híres világsztár lennék. Mikor kimentem a mosdóból, azt láttam, hogy egy egész csapat 16-17 éves engem néz, sugdolózik, de senki sem mert megszólítani. Barátom, aki kint megvárt, már alig bírta visszafojtani a nevetést.”

Bende, a macsó sármőrverő

IMG_1710

“Unokatesómmal még téli szünetben mászkáltunk a városban össze-vissza, mert nem volt jobb dolgunk. Épp az egyik bevásárlóközpontból jöttünk ki, amikor egy kb. ötfős társaságból valaki észrevett, és odaüvöltötte nekem:

‘Aztán jól verd meg a Matyit!’

Nagy röhögés a társaságtól, meg tőlem is. Feldobta a napomat.”

Juli, aki nem szabadul Bendétől

IMG_6196

“Egerbe menet a vonaton elhaladtam három, kb. húszéves fiú mellett. Az egyik srác rögtön rájött, hogy ki vagyok. Én az ajtó mellett ültem, ők természetesen ott szálltak le. A srác előre jött és a többieknek hátrakiabálta:

‘Szerintetek is túl alacsony Bende???’

Pontosabban üvöltötte. Még jó, hogy a többi utas nem tudta, hogy ez nekem szól.”

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share