A Középsuli sztárjainak kedvenc kutyafajtái

Rovat

Megosztás

 A kutyusok rettentően édesek tudnak lenni és hatalmas örömforrást jelenthetnek a gazdik számára. Neked van kedvenc kutyusod? Mi most eláruljuk, a Középsuli sztárjainak mik a favoritjai!

 

Patkányfogóból legkedvencebb cukiság

A yorkshire terriert több kutyafajta keverékéből tenyészették ki, bízva abban, hogy olyan kutyus lesz, aki bár kicsi, nagy az akaratereje. Erre eredetileg azért volt szükség, mer régen a textilgyárakban és malmokban tartották, hogy összefogja az egereket, tehát nem lehetett túl magas, de merész. Zsanettnek is yorkija van, sokat foglalkozik vele, gyakran együtt futnak.

yorkshire-terrier-kutya-01

A leggyönyörűbb pásztor

A border collie egy rendkívül értelmes, figyelmes kutyus. Bundája nem, de természete sok foglalkozást igényel, szóval csak akkor érdemes őt választani, ha valóban tudunk vele időt tölteni és sokat sétálunk, futunk, játszunk vele. Melcsi néni egyszer nagyon szeretne egy border colliet.

Tudtad? A Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren egy Border collie űzi el az ott tartózkodó kisebb állatokat, például nyulakat, ürgéket, illetve a kisebb madarakat. Ezek jelenléte komoly balesetekhez vezethet.

 

edes-border-collie-kolyok-tekintet

Komótos, gyűrött, de a legjátékosabb

A francia buldogot kifejezetten kedvtelésből tartják, apró, zömök termete van, nem szeret futkározni, de nagyon bújós és kifejező a tekintete. Ez a kutyus a mi Barbinknak is elrabolta a szívét, hiszen, ha választhatna, tuti francia buldoggal élne együtt! 🙂

t

 A rettenthetetlen munkás

A husky baromi erős kutyus, gondoljunk csak bele a szánhúzó versenyeken is milyen távolságokat tesznek meg nagy súlyokkal. Éppen ezért nem nagyon szabad hagyni pózár nélkül lófrálni az utcán, mert elég szertelenek a mozgásigény miatt. De tény, hogy vigyáznak a gazdájukra, talán éppen ezért szeretne Dominik is egy huskyt, és máris nem lenne olyan félős.

siberian-husky-dog-breed-pictures-3

A Középsuli sztárjainak kedvenc kutyafajtái
Te milyen kutyust szeretnél az említettek közül?

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta