Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Középsuli#18: Olivér megúszhatja a robbantást

Középsuli#18: Olivér megúszhatja a robbantást

2016. január 25. /hétfő/

Tegnap este jelent meg Középsuli című sorozatunk tizennyolcadik epizódja, mely több fordulatot is ígért az előző napokban, és tegnap adott is számos meglepő cselekményt. Kata tanárnő gyanúját elterelte Olivér és Matyi, így már nem a rosszfiút gyanúsítják a robbantással.

Igen ám, de Olivér naivan azt gondolta, Juli cselekvés nélkül végignézi, ahogyan kirúgatja Bendét. A rámenős lány megfenyegette a fiút, hogy amennyiben nem tesz semmit annak érdekében, hogy Bendét megóvja, beköpi Kata tanárnőnek.

IMG_8386

Olivér azonnal reagált, viszont mivel szorította az idő is, azt találta ki, lefizeti Paulát, vállalja magára a balhét. Nos, a spanyol leányzó pedig kész arra, hogy százhúszezer forintért megmentse Olivért.

IMG_8357

De nemcsak Olivér disznóságai voltak porondon tegnap este. Kiderült, mi Korinna problémája. Szandra, az egyik sulitársa elcsábította őt az éjszakákba bulizni.

IMG_8566

Habár a lánynak szeretett volna segíteni Réka, nem sikerült neki, a beszélgetésük az ördögi leányzóról dugába dőlt, és veszekedésbe ment át.

IMG_8569

Zsófi elárulta Korinnának, hogy még szűz, és attól fél, hogy ez árt az imidzsének. Vajon az új Korinna képes lesz arra, hogy elárulja őt a többieknek?

zsofi

Juli attól tart, hogy Bende csak azért van vele, hogy féltékennyé tegye Barbit. De azért ez sem zavarja, mert “kiélvez minden pillanatot” a lány.

IMG_8469

Az epizód nagy pontja ezúttal az volt, hogy Bende meg akarta ütni Matyit, de a srác elhajolt előle, és végül Barbit találta el. Hogy megússza-e Bende tettét, az már csak a következő részből derül ki.

IMG_8464

 

Középsuli#18
Szerinted Paulát kirúgják az iskolából?

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share