Ezt nézed:  / Divat/Életmód / Hírek / A Középsulis lányok megmondják, melyek lesznek az év legtutibb beauty trendjei

A Középsulis lányok megmondják, melyek lesznek az év legtutibb beauty trendjei

Új év és vele együtt új trendek! Vagy legalábbis egy kis időutazás biztosan, hiszen az idei évet elsősorban a 70-es és 90-es évek szépségtrendjei uralják majd.

A Középsulis lányokkal utánajártunk kicsit, mi lesz a menő idén smink, haj és manikűr terén és totál elképedtünk a feltörekvő divaton!

Lássuk is, milyen beauty trendre kattantak rá a csajok!

Gréti – Őrületesen menő színes, francia manikűr!

Fotó: Pinterest

 

Mindig is rajongtam a szexi és kicsit extravagáns körmökért és a francia manikűrt is nagyon elegánsnak tartom és imádom, ezért az idei trend nálam különösen betalált. Hiszen a klasszikus francia stílusból indulva egy merész, színes manikűrhöz jutunk. Szerintem ez a fazon minden más stílust és formát überelni fog az idén!

Zsani – Dögös neon színek

Fotó: Getty Images

 

Egy divatbemutatóról szóló beszámolóbán szúrtam ki, hogy rengeteg modell neonszínű szemhéjjal sétál a kifutón. Kicsit utánajártam és kiderült, hogy ez a trend elég gyorsan lemerészkedett a kifutóról, és hogy a neon szín már a hétköznapokban is hódít. Húzhatsz neonzöld tusvonalat vagy tehetsz egy kis neonsárgát a szemzúgba, totál feltűnő és egyedi leszel. Ráadásul ez a smink annyira markáns, hogy kb. minden más kiegészítőt, mint mondjuk a szempillaspirál, el is hagyhatsz.

Barbi – Az örök kedvenc: kendők és sálak, egy kicsit másképp

Fotó: Vogue

 

Szerintem egy szép sál vagy kendő abszolút “jolly joker”, ha divatról van szó. Hiszen nyakra teheted, felfoghatod vele a szemedbe lógó kusza tincseket, a derekadra kötheted vagy a táskádat dobhatod fel vele és most már abszolút menő lesz az is, ha a hajadba fonva viseled a kedvenc darabodat. Persze ez a trend csak a hosszú hajú lányoknak kedvez, de a mi frizuránkat egyszerűen hipertrendivé varázsolhatjuk egy szép kendővel.

Rozi – Klasszikus bob, egy leheletnyi csavarral

Fotó: US Weekly

 

Bár imádom a hosszú hajamat, ráadásul évek óta növesztem, de a bob frizurák mindig is a gyengéim voltak. Viszont sosem mertem bevállalni egy ilyen fazont, mert a legtöbbje számomra túlságosan rövidnek tűnt. Ez az abszolút természetes megjelenést kölcsönző, félhosszú, rétegeket mellőző forma láttán viszont elgondolkodtam, hogy beugorjak-e a fodrászomhoz.

 

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share