Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Közös képek, közös játék és rengeteg ajándék | Így telt a közönségtalálkozó

Közös képek, közös játék és rengeteg ajándék | Így telt a közönségtalálkozó

Június hónap közepén, június 15-én szombaton találkozhattatok a Középsuli sorozat szereplőivel: Bendével, Olivérrel, Tibivel, Rozival, Zsófival és Julival a Bajcsy-Zsilinszky út 47-es számnál található Update Bisztróban! 

Lássuk, mi is történt pontosan!

Közös képek csattantak, közösen játszhattatok a Középsuli sorozat szereplőivel, és rengeteg ajándékkal készültünk Nektek, ahogy az Update Bisztró is osztogatta a finom italokat és falatokat a helyszínen!

Fotózkodás a kedvenc szereplőkkel!

A Középsuli sorozat szereplőivel készült közös képek önmagukért beszélnek!

Autogram osztás!

A szereplők szívesen osztogattak autogramot is, ahová csak kértétek!

Középsuli-kvíz! Játék és ajándékok!

Készültünk játékkal is Nektek! A sorozat kapcsán a könnyebbtől a nehezebb kérdésekig minden helyes válasz ajándékot ért! A könnyebb kérdések közé tartozott az, hogyan írnátok le egy-egy karaktert a sorozatból, a nehezebbek közé pedig, hogy hogyan hívják a különleges földrajzórákat tartó szemüveges tanárt?!

Minden nyeremény gazdára talált a helyes válaszolók között! A Középsulis ajándékok közül nyerhettetek hűtőmágnest, napszemüveget, egy közös ebédet Bendével és egy közös fotózást Zsanettel, még a fődíj is: egy Samsung Galaxy A3 mobiltelefont is kisorsolásra került!

Az Update Bisztró is rengeteg ajándékkal készült Nektek, többek között innivalókat, müzliket, csokikat nyerhettetek tőlük a helyszínen egy-egy helyes válaszért!

Ugye Ti sem szeretnétek lemaradni a következő közönségtalálkozónkról! 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share