Közös szenvedélynek hódol Kulcsár Edina és G.w.M

Rovat

Megosztás

Kulcsár Edina és G.w.M február végén jelentették be, hogy érkezik második közös gyerekük, egy kisfiú. A pár azóta a figyelem középpontjába került, most azonban újabb meglepő hírt árultak el.

Mint ismert, Kulcsár Edina és G.w.M nemrég jelentették be, hogy hamarosan érkezik második közös gyerekük, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét terhes. Sokan meglepődtek a híren és rengeteg Reddit bejegyzést olvashattunk, amiben a pár közös realityjét elemzik a névtelen kommentelők.

Most azonban az is kiderült, hogy Kulcsár Edina és G.w.M egy új, közös hobbit fedeztek fel, a hajózást, ami miatt többször jártak már Horvátországban is.

Már a kapcsolatunk elején rájöttünk, hogy van jó pár közös célunk és ezekből az egyik nem mindennapi vágyunk, hogy szeretnénk megtanulni hajót vezetni. Nemrég lehetőségünk nyílt sűrűbben hajózni és ez oda vezetett, hogy el is kezdtük a tanulást Horvátországban. Ezért járunk többször is a tengernél.

Az elméletet megtanultuk, most pedig lehetőségünkhöz mérten próbálunk gyakorolni is. A napokban kaptuk meg a jogosítványunkat, így már hivatalosan is kapitányok lettünk

részletezte Edina.

Az egykori szépségkirálynő és férje szerencsések, hiszen a család barátjának van egy több mint 18 méter hosszú hajója, amin tudnak gyakorolni, tudásukat pedig tökéletesre szeretnék fejleszteni, ugyanis hajót vezetni, ahogyan például autót is, hatalmas felelősség.

Leírhatatlan élmény egy ilyen nagy hajót vezetni, ad egy szabadságérzetet, de emellett komoly felelősség is hárul az emberre, de nagyon sok múlik a „legénységen” is, hiszen nélkülük elég nehéz lenne mind az elindulás, mind a kikötés. De nagyon büszkék vagyunk arra, hogy sikerült valóra váltani ezt az álmunkat, nagyon boldogok vagyunk

mesélték a Borsnak.

G.w.M az Instagram-történetében kifejtette, hogy most, hogy kapitányok lettek, és sikeresen letették a vizsgát, a következő céljuk egy luxus jacht vásárlása lesz.

Kulcsár Edina és G.w.M
Fotó forrása: Instagram.com/gwmmusic

Ha végeztél a cikkel, nézz bele legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta