Ezt nézed:  / Hírek / Zene / Közösen ad koncertet a Hello Hurricane és a Képzelt Város

Közösen ad koncertet a Hello Hurricane és a Képzelt Város

Ugyan a Hello Hurricane jelenleg nyári szünetel, hamarosan visszatérnek a zenei vérkeringésbe és a SZIN után – 2016. szeptember 3-án-, az A38 Állóhajón adnak majd koncertet, a fővárosi rajongók nagy örömére. A csapat a Képzelt Város vendégeként lép fel és többnyire a What Can I Hide című, pár hónapja megjelent lemez dalaira számíthatunk majd.

A Hello Hurricane sikeres évet zárhatott. Megjelent első albumuk a Cseh Tamás Program keretén belül, melyhez rögtön két video is készült. A Gone filmes világa után egy 360 fokban készült klip következett, amelyet az Aphrodite című dalukhoz forgattak.

Az augusztus 27-ei SZIN (Szegedi Ifjúsági Napok) fellépés után a Képzelt Város meghívásának tesznek eleget és a szeptember 3-án az A38-on játszanak. Ugyan ez az este az előbbi zenekarnak egy búcsúkoncertje lesz (Barta Gyöngyi és Kocsis Szilveszter távozik a csapatból), azért nem kell búskomor estére számítani. Méltó lezárása lesz ez a közös munkának, és erre a legjobb bizonyíték, hogy előttük a Hello Hurricane alapozza meg a hangulatot.

Ha valaki nem bírna addig várni, és már szomjazik a zenekarra, szeptember 1-én a Balcony TV Budapest jóvoltából érkezik a Bloom című dalhoz készített video és interjú.

A cikk a Nemzeti Kulturális Alap Cseh Tamás Programjának támogatásával készült.

cstp-logo-web-smallNKA_logo_2012