Kreatív ajándékötletek anyák napjára!

Rovat

Megosztás

Bonbon, táblás csoki, virágcsokor, mind olyan klisés anyák napi ajándék, nemde? Összegyűjtöttünk nektek 5 kézenfekvő ötletet, melyektől tuti, a te anyukád is azonnal elérzékenyül!

Május első vasárnapja minden évben az ünneplésről szól, idén elég hamar, már majális másnapján köszöntenünk kell édesanyánkat! Na de mégis milyen ajándékot vegyünk? Biztosan te is ismered az SOS, egy nap van hátra és én még nem vettem semmit, mit tegyek szituációt, ugye? Megelőzzük az aggodalmad, lássunk 5 meglepit, melyekkel garantált a jókedv, a sírás és a boldogság!

Írj szívhez szóló verset!

Tudván tudjuk, hogy az édesanyák egyik legkedveltebb személyes tárgyait azok a dolgok, melyeket gyermekük saját kézzel készít el! Rímes sorok, dallamos szavak és azt hiszem, könnycseppben nem lesz hiány! Plusz tipp, díszítsétek kedvetekre a verses papírt, majd tegyétek keretbe, a falon még szebben mutat!

Gyűljenek azok a képek – közös túrázás!

Kalandvágyó szüleid vannak? Fogd kézen édesanyád, s menjetek el egy közös túrára, hiszen olyan gyönyörű ez az ország, szebbnél szebb útvonalakat ismerünk! Hallottál már a Megyer-hegyi tengerszemről vagy a Dunakanyar vadászösvényéről? Üljetek be a kocsiba és irány a nagy világ!

Szabadulószobát mindenkinek!

Szeretnéd, ha édesanyád igazán különleges élményben részesülne? Ijeszd meg, de csak kicsit, nehogy elvedd a kedvét az ünnepléstől! A szabadulószobát tipikusan olyan embereknek ajánljuk, akik nem félnek az ijesztő alakoktól és a korom sötétségtől! Ti mennyire vagytok merészek?

Anya-lánya szett!

Mi más lehetne kedvenc édesanyád legnagyobb boldogsága, minthogy büszkén viseled vele együtt az általad megvett közös pólót/pulcsit? Amint meglátja, tudni fogja, igazán hálás vagy, hogy a gyermeke lehetsz!

Süssünk-süssünk valamit!

Elsőre kicsit tipiknek hangzik a sütisütés, ám ha adunk neki egy történetet, mindjárt más a helyzet! Készítsd el édesanyád legkedvencebb ételét, és tálald Gordon Ramsay módra! Egy nap, amikor megfordul a kocka, s mindent teljesítesz, amit édesanyád csak kiejt a száján! Kezdd a reggeli, otthon kreált habos-babos kávéval pici fahéjjal a tetején, majd jöhet a zabkása gyümölcstállal és így tovább, jó kreatívkodást a konyhában!

Te melyiket választanád?

Képek: Pixabay

Ha végeztél a cikkel, nézz bele a legújabb epizódunkba!

Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!

Kövess minket!

75,534RajongóLike
173,768KövetőKövess be
143,000KövetőKövess be
347,000FeliratkozóFeliratkozás

Legfrissebb

Insta