Ezt nézed:  / Hírek / Színes / Krisztoszról is lekerült a nadrág a Középsuli forgatásán

Krisztoszról is lekerült a nadrág a Középsuli forgatásán

Lekerült a nadrág Bendéről és Tibiről is a Középsuli esküvői részében. A fiúk történetét már ismerjük, az viszont kérdés, hogyan került le a gatya a Középsuli tesitanáráról. Most elmeséljük! 

Emlékeztek a jelenetre, amikor Maki besétált Rozi szobájába és lenyúlt onnan egy almát? Tudjuk, hogy ennek nem lett szép vége, hiszen a gyümölcsöt Juli és Barbi rakták oda, megmérgezve. A gyilkos falat pedig Maki torkán akadt, akit előbb SadeGréta próbált megmenteni – eredménytelenül. Aztán megjött a mindig szigorú, rejtett képességekkel rendelkező, tekintélyt parancsoló Krisztosz bá, aki egy méretes fenéken billentéssel megmentette Maki életét, a torkán akadt alma kiesett a szájából. Ti ennyit láttatok a sorozatban.

A jelenetet többször fel kellett venni, mert Maki folyamatosan elnevette magát Gréta hajának a csiklandozásától. Krisztosz bá már az elején jelezte, hogy igen szűkös rajta a nadrág, ezért nem kellene túl sokat rugdosódnia. Maki nevetgélése miatt erre sajnos nem igazán tudtunk tekintettel lenni, aminek meg is lett az eredménye. Az utolsó rúgást egy nagy reccsenés kísérte, így többször, ha akartuk volna, se vehettük volna fel a jelenetet.

Krisztosz rákvörös fejjel kezdett odébb oldalazni, mondván, hogy ő akkor most el is menne átöltözni, mert mindene a szabadba került a hatalmas repedésnek köszönhetően.

Bár egy kicsit sajnáltuk, jót nevettünk rajta.

Nézzétek meg újra a jelenetet a Középsuli 86. részében!

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share