Ezt nézed:  / Színes / Különleges háziállatok – íme az öt kedvencünk!

Különleges háziállatok – íme az öt kedvencünk!

Neked milyen háziállatod van? Mit szólnál, ha reggel egy kis cukormókus, sivatagi róka vagy egy pókica bújna hozzád? Bemutatunk pár igazán különleges, de nagyon cuki háziállatot!

 

1. Tüskés kis kedvencek

Sünit tartani igazán menő dolog. A tüskék ne riasszanak vissza: valójában rendkívül barátságos és szerethető kis apróságok ők, ráadásul nyugodt természetüknek köszönhetően kiváló háziállatok. Azt viszont érdemes tudni, hogy éjszakai állatok, így ha nem bírsz aludni kis mozgolódástól, ne őt válaszd.

hedgehog-day1-e1422787687319-804x382

2. Egy különleges cicuska

A cibetmacskafélék családjába tartozik a közönséges petymeg. Csak bevállalós gazdiknak ajánljuk, mert aktív, bevállalós macseszről van szó. A konkurenciát viszont nem viseli jól, úgyhogy inkább egyedül tartsd.

615

3. Olyan cukor ez a mókus!

A cukormókus szintén éjszakai állat, játékos, hűséges és nagyon, de nagyon cuki! Ráadásul igen okos is, sok trükköt meg lehet neki tanítani.

805_1428326232_0

4. Póki-móki

A mexikói vöröstérdű tarantula nagyszerű házi kedvenc. Lenyűgözően szép szőrös lábai vannak, viszont érdemes tudnod, hogy élő bogarakkal táplálkozik, úgyhogy a póki mellé kapsz egy adag bogarat is 🙂

a_zTarantula

5. Kiscica termetű róka

A legtöbb rókát nem lehet lakásban tartani, de a sivatagi róka kivétel ez alól. Bár a mozgásigénye nagy, mégis megmarad a lakásban és az alomra is rászoktatható.

182823

Különleges háziállatok - íme az öt kedvencünk!
Te melyiket választanád most azonnal? 🙂

instagram default popup image round
Follow Me
502k 100k 3 month ago
Share